Haberler

Aralarında Kılıçdaroğlu da var! 1190 dokunulmazlık dosyası Cumhurbaşkanlığı'nda

Güncelleme:

TBMM Adalet Anayasa Karma Komisyonu, 27'nci dönemde Meclise gönderilen ve yeni dönemde seçilemeyen milletvekillerine ait 1190 dokunulmazlık dosyasını, Cumhurbaşkanlığına iade etti. Aralarında CHP lideri Kılıçdaroğlu'nun da bulunduğu dosyalar Adalet Bakanlığı'na gönderilecek, oradan da savcılıklara havale edilecek.

TBMM Adalet Anayasa Karma Komisyonu, 28'inci dönemde seçilemeyen ve geçen dönem Meclis'e gönderilen milletvekilleri hakkındaki dokunulmazlık dosyalarını Cumhurbaşkanlığına iade etti.

KILIÇDAROĞLU'NUN DA DOSYASI VAR

Aralarında CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun da olduğu milletvekilleri hakkındaki 1190 dokunulmazlık dosyası, Adalet Bakanlığı'na gönderilecek.

SAVCILIĞA HAVALE EDİLECEK

Bakanlık da eski milletvekillerinin yargılanmaları için dokunulmazlık fezlekelerini ilgili savcılıklara havale edecek.

SEÇİMLE BERABER DOKUNULMAZLIK DA GİTTİ

Seçimlere Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı olarak giren CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, sandıktan mağlubiyetle ayrıldı. Boşa düşen Kılıçdaroğlu, milletvekili de olmadığı için dokunulmazlığı kalktı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Adalet Bakanlığı Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (9)

Turan İNCEOZ :

Yapıştırın cezayı, hepsi birer siyasi çöp olsun. Zaten hiç bir başarıları yok. Kendi partisinde istenmeyen adam nasıl 80 milyonun CB olabilir.

84
50
yanıtYanıtla
bekir yapici:

tabi ya akp ve mhp haricinde kalanlarin alayinin dosyalarini isleme koyulsun hatta bir islevi kalmayan 600 milletvekili olan meclise sadece gecerken ugradiklari lokantasindan berberinden caycisindan faydalandiklari icin millet mecliside kapatilsin degilmi.

yanıt34
yanıt20
masteng aston:

Millet hizmet bekliyor.bu isleri birak artik.

40
54
yanıtYanıtla
mert atakan:

Kursu dokunulmazlığı diye bisey var, korkmadan düşündüklerini söylesin diye var. Dusunce özgürlüğü anayasal haktir. Meclisin amaci kişilere ceza vermek değildir.

29
25
yanıtYanıtla
Ahmet :

Zaten CHP'yi bu yuzden birakamiyor aldığı cezalari CHP'ye odetmek icin oradan ayrilmak istemiyor yoksa cebinden cok para cikacak garibin

32
21
yanıtYanıtla
Hikmet Cakir:

bos isler sonuc kocaman sifir savciligi bos islerle mesgul etmek sucu var ise aninda meclis verecek kanun cikarilmali pesinden savciliga sevkedilmeli gerisi hikaye

33
6
yanıtYanıtla
Ufuk Gökceoglu:

millet olarak bizce mahsuru yok, ihanet eden cezasını çekecek

3
0
yanıtYanıtla
mehmet:

dokunulmazlık herkes için kalksın. vekil diye krallar seçmiyoruz.

2
0
yanıtYanıtla
Onemli Degil:

100 senelik ulkemizde Insanlarin yurudugu Kaldirimlara, Yaya Gecitlerine, Taxilere, Hatta hic bir konuya STANDART getirmeyen, butun gorev yapan Liderleri de O dosyaya EKLEYIN..

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title