Haberler

Antalya Büyükşehir Belediyesine Yönelik Haciz

Açıkel Temizlik Firması'nın avukatı Topuz: "Antalya Büyükşehir Belediyesi, Açıkel Temizlik Firmasına olan borcundan herhangi bir ödeme yapmamıştır. 2009 yılından beri borcu almak için çabalıyoruz"

Açıkel Temizlik Firması'nın avukatı Ali Topuz, "Antalya Büyükşehir Belediyesi, Açıkel Temizlik Firmasına olan borcundan herhangi bir ödeme yapmamıştır. 2009 yılından beri borcu almak için çabalıyoruz" dedi.

Topuz, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Antalya Büyükşehir Belediyesinin, "Firmaya olan 700 bin lira borcunu ödediği ve yapılan haciz işlemlerin yasalara aykırı olduğu" açıklamasının gerçeği yansıtmadığını ifade etti.

Büyükşehir Belediyesinin firmaya 2009 yılından kalma 2 milyon lira borcu bulunduğunu belirten Topuz, bu süre içerisinde herhangi bir ödeme yapılmadığını söyledi.

Belediyeye yapılan haciz işlemlerinin borçlar ödenmediği için gerçekleştirildiğini vurgulayan Topuz, haczin tamamen yasaya uygun ve etik olduğunu kaydetti. Belediyenin, firmanın borcunu vermemek için ısrarla çabaladığını savunan Topuz, şöyle konuştu:

"Biz ödeme yapılmadığı için hacze gittik. 2009 yılından beri borcunu ödemeyen belediye, şimdi yapılan haciz işlemlerinin etik olmadığını söylüyor. Asıl etik olmayan belediyenin borcunu ödememesidir. Antalya Büyükşehir Belediyesi, Açıkel Temizlik Firmasına olan borcundan

herhangi bir ödeme yapmamıştır. 2009 yılından beri borcu almak için çabalıyoruz. Aslında firmaya olan borcunu kasten ödememektedir. Çünkü birçok yere harcama yapılıyor. Hukuka aykırı bir şey varsa mahkemeye başvurabilirler. Biz sadece alacağımızı almaya çalışıyoruz." - Ankara

Kaynak: AA / Güncel

Ali Topuz Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title