Haberler

Antalya Balığın Zehirlediği Kadın Hastanede Tedaviye Alındı

Antalya'nın Serik İlçesi'nde eşiyle teknede balık avlayan 37 yaşındaki Emine Çam, ağa takılan trakonya adlı zehirli balık yüzünden hastanelik oldu.

Antalya'nın Serik İlçesi'nde eşiyle teknede balık avlayan 37 yaşındaki Emine Çam, ağa takılan trakonya adlı zehirli balık yüzünden hastanelik oldu. Serik'e bağlı Boğazkent Mahallesi'nde balıkçılık yapan Emine Çam, 3 gün önce eşi Ali Çam ile birlikte balık avlamak için denize açıldı. Sabah saatlerinde denize attıkları ağları topladığı sırada sağ elinde bir acı hisseden kadın, ağa takılan ve bölgede 'Edrekene' diye adlandırılan trakonya balığının dikeninin battığını fark etti. Kıyıya çıkarılan kadın Serik Devlet Hastanesi'nde tedaviye alındı. Yaşadığı olayı anlatan Emine Çam, ölümden döndüğünü söyledi. Çam, şöyle dedi:

"Eşimle birlikte Boğazkent'te sürekli tekneyle balıkçılık yapıyoruz. 2 gün önce sabah deniz biraz dalgalıydı, denize attığımız ağları hızlı hızlı çekiyorduk. Edrekene diye bir balık var. Ağı çekerken fark etmedim ve dikenleri sağ elime battı. Anında kan boşaldı. Sandaldaki amonyağı bulamadık. Ağabeyimi aradım o da denizdeydi. Hemen sandalımızın yanına geldi. Beni karaya çıkardı. Karada elime amonyak sürdüm ardından Serik Devlet Hastanesi'ne getirdiler. Bu sırada istem dışı hareketler yapmaya başladım. Kendimi kaybetmiştim. Bütün vücudum, çenem dahi titriyordu. Bu balığın ölümcül olduğunu hastanede söylediler. O gün ağımızda bu balıktan 6 tane çıktı. 3 gündür hastanede yatıyorum. Şu an durumum iyi. Buraya erken gelmeseydik belki de ölmüş olacaktım."

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Boğazkent Ali Çam Antalya Politika Güncel Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İmamoğlu'na 'Roma turu' tepkisi

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İmamoğlu'na "Roma turu" tepkisi

İsrail, Refah'ta yine masum sivilleri vurdu: 21 kişi öldü, onlarca yaralı var

İsrail, Refah'ta yine masum sivilleri vurdu: 21 kişi öldü, onlarca yaralı var

'7 çocuğum aç' deyip kendine zarar veren vatandaşın üzerine kayıtlı 6 araç çıktı

"7 çocuğum aç" deyip kendine zarar veren vatandaşın üzerine kayıtlı 6 araç çıktı

Bakmadan Geçme

Sandık Kokusu Metin Akdülger neden ayrıldı? #128250 İstanbul'un Fethi otobüsler ücretsiz mi 2024? #129300 29 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 29 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! Survivor Yunus Emre elendi mi? #129300 29 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 29 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 29 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 29 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 29 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 29 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! #128220 29 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 29 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 29 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 29 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 29 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? #128680 AUZEF Çoçuk Gelişimi Bölümü kapatıldı mı, kapanacak mı? #129300
Başımıza taş yağacak! Tavuğa tecavüz etti, o anları başka bir vatandaş kayda aldı

Başımıza taş yağacak! Tavuğa tecavüz etti, o anları başka bir vatandaş kayda aldı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title