Haberler

Ankara Umum Otomobilciler ve Şoförler Esnaf Odasındaki Silahlı Kavga - Oda Başkanı Şener

Ankara Umum Otomobilciler ve Şoförler Esnaf Odasında dün çıkan silahlı kavgada 5 kişinin silahla yaralanmasıyla ilgili adli kontrolle serbest bırakılan Oda Başkanı Zafer Şener, oda binası önünde açıklama yaptı.

Ankara Umum Otomobilciler ve Şoförler Esnaf Odasında dün çıkan silahlı kavgada 5 kişinin silahla yaralanmasıyla ilgili adli kontrolle serbest bırakılan Oda Başkanı Zafer Şener, oda binası önünde açıklama yaptı.

Oda binası önünde gazetecilere konuşan Şener, dün çıkan silahlı kavgada yönetim kurulu toplantılarına gelmeyen üyeler tarafından darp edildiğini ve kendini korumak için silahıyla karşılık verdiğini iddia etti.

Şener, 5362 sayılı Esnaf ve Sanatkarlar Kanunu'nun 53. maddesine göre, üç kere yönetim kurulu toplantısına katılmayan kişilerin üyeliklerinin otomatikman düştüğünü ileri sürerek yönetim kurulu üyesi İzzet Yıldırım ve Murat Demirbilek'in üyeliğinin sonlandırıldığını söyledi.

Zafer Şener, konuşmasında şu ifadelere yer verdi:

"Biz bunu noter kanalıyla ispat ettik. Toplantıların üçüne de katılmamışlar, imza atmamışlar. Efendim 'Biz kanun tanımayız...' Niye tanımıyorsunuz kardeşim burası dağ başı mı? Kanun tanımadıklarını anladık, dün onlarsız toplantı yapacaktık, yedek üyelerden iki kişiyi çağırdık, kapıya geldim bana 100 kişi saldırdı. Bunlar odaya bir daha gelemezler, yönetim kurulu üyelikleri düşmüştür. Mahkeme yolu açılmıştır, biz nasıl bugün mahkemeye gittik, erkekçe gittik dedik ki 'Silah çektik ama bura bizim yerimiz, burası devlet, hakkımızı savunduk' dedik hakim bizi serbest bıraktı."

Ankara Umum Otomobilciler ve Şoförler Esnaf Odası Başkanı Şener ile kendisine muhalif olduğu iddia edilen gruptakiler arasında çıkan tartışmanın, silahlı kavgaya dönüşmesiyle aralarında yönetim kurulu üyelerinin de bulunduğu 5 kişi yaralanmıştı.

Kaynak: AA / Güncel

Murat Demirbilek İzzet Yıldırım Zafer Şener Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title