Haberler

17 Aralık Komisyonu İçin Yayın Yasağına Alman Basınından Ağır Manşet

Güncelleme:

Türkiye'de 17-25 Aralık sürecini araştıran komisyonun çalışmalarına yayın yasağı getirilmesine ilişkin Alman gazetesi, "Türk medyasına ağız kafesi" başlığını kullandı.

Türkiye'de 17-25 Aralık süreci ile ilgili olarak, Türkiye Büyük Millet Meclisi Yolsuzlukları Araştırma Komisyonu'nun çalışmalarına mahkeme kararıyla yayın yasağı getirilmesine ilişkin habere Alman gazetesi Frankfurter Allgemeine "Türk medyasına ağız kafesi" başlığını kullandı.

"ÜSTÜ ÖRTÜLMEYE ÇALIŞILIYOR"

Frankfurter Allgemeine Zeitung, medyaya sansür getirilmesi yoluyla yolsuzluk skandallarının üzerinin örtülmeye çalışıldığını öne sürdü. Gazete, "Türk medyasının, 4 eski Bakanla ilgili parlamento soruşturma komisyonunun çalışmaları hakkında haber yapması yasaklandı. Mahkeme, masumiyet karinesini gerekçe göstererek, Türk medyasına ağız kafesi takıldı" ifadelerine yer verdi.

"POLİSE VE YARGIYA OPERASYON"

Frankfurter Allgemeine, soruşturma komisyonunun da muhalefetinin ısrarı üzerine kurulduğuna dikkat çekerken 17-25 Aralık süreci ardından, operasyonu yapan polis ve yargı mensuplarına yönelik karşı operasyon yapıldığını hatırlattı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Yolsuzlukları Araştırma Komisyonu Türkiye Politika Dünya Güncel Haberler

Şiddet olaylarının tırmandığı Fransa'nın özerk bölgesi Yeni Kaledonya'da OHAL ilan edildi

Şiddet olaylarının tırmandığı Fransa'nın özerk bölgesi Yeni Kaledonya'da OHAL ilan edildi

Gözaltına alınan 3 emniyet müdürü Ayhan Bora Kaplan'ı yaka paça yakalayan kişilermiş

Gözaltına alınan 3 emniyet müdürü Ayhan Bora Kaplan'ı yaka paça yakalayan kişilermiş

Evinde yasak aşk kaçamağı yapan kadın, kocasına yakalandı! Bıçak ve boru anahtarıyla dehşet saçtı

Evinde yasak aşk kaçamağı yapan kadın, kocasına yakalandı! Bıçak ve boru anahtarıyla dehşet saçtı

Bakmadan Geçme

Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 16 Mayıs Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 16 Mayıs dün gece deprem mi oldu? 16 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 16 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 16 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 16 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 16 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 16 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 16 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 16 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Brighton Chelsea maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Brighton Chelsea maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Manchester United Newcastle maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) M.United Newcastle maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Manchester United Newcastle maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! M.United Newcastle maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Brighton Chelsea maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Brighton Chelsea maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Manchester United Newcastle maçı CANLI izle! 15 Mayıs MANU Newcastle maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir?
Korkutan rapor! Deprem bölgesinde intihar vakalarında artış yaşanıyor, 8 yaşında girişimde bulunanlar var

Korkutan rapor! Deprem bölgesinde intihar vakalarında artış yaşanıyor, 8 yaşında girişimde bulunanlar var

500

Yorumlar (10)

cerkez:

önce Hamburgtaki sikiyönetimi basina nasil hamburg yasagi yaptiklarini ve naziler tarafindan öldürülen Türk vatandaslarini ve alman gizli servisinin nazilere nasil destek veripte Türkleri ölümüne zemin hazirladiklarini aciklasin soysuzlar, Demokrasi dedikleri kendi islerine gelenler,

7
37
yanıtYanıtla
serdarMobil-ANDROID:

osmanlida almanlar yuzunden daaldi almanlar turklerden gecinir kendileri dalir bizide datir tarih tekerrurden ibarettir

3
40
yanıtYanıtla
AlimobilWeb@haberler.com:

Bu kumpasi paralelciler almanlarla tezgahladi. Hoslanmalarini beklemek saflik olur ve batililarin yaptigi mansetleri ciddiye almamak ve uzerinde durmamak gerek.

2
33
yanıtYanıtla
cem tuna:

Bu ve benzeri adımlar ancak bu halkın kafasındaki soru işaretlerini daha fazla arttırır. .

22
0
yanıtYanıtla
Mustafa:

bu yolsuzlukları Türkler dışında herkes gördü. Fakat biz hala görmüyoruz ! Rabbim gözlerimizdeki perdeyi kaldırır inşallah . .

9
0
yanıtYanıtla
Ad SoyadMobil-ANDROID:

serdar senin türkçene tüküreyim ben.

4
0
yanıtYanıtla
gerçekmobilWeb@haberler.com:

Yanlış yok neden agır başlık olsun..

1
0
yanıtYanıtla
m.44mobilWeb@haberler.com:

10 tane turk olduruldu neo naziler tarafindan durusmaya turk basinina yer verilmemisdi , simdi ahkam kesiyo serefsizler

0
1
yanıtYanıtla
mm:

BU ÜLKEDE BUKADAR ŞEYDEN SONRA HALA SAVUNAN VARYA. . . BOŞVERİN. . . MÜSTAHAK. . . . DÜNYANIN EN PAHALI ÜLKESİYİZ. . . KONUT. . . ET YAKIT. . . ELEKTRONİK OTOMOTİV HİZMET SEKTÖRÜ KONAKLAMA VE YEMEK. . . NE ALIRSAN AL. . . PAHALI KAZIKÇI ÜLKE. . . VERGİLER KORKUNÇ. . . AMA REZA ZARRAB MIDIR NEDİR BİR BAKKLDAN BİLE AZ VERGİ ÖDÜYOR. . . MNASIL OLUYORSA. . . ARAŞTIRIN. . .

0
0
yanıtYanıtla
Almanlar ...mobilWeb@haberler.com:

Niye güclü bir devlet oldugunu anlatinizmi ... Bi haber yabarlar bir ülke üzerine...o ülkede savas cikar bak ukraynaya... Almanlar da bir habermerkezi vardir orda haber yapilir ve dagidilir ... Devletin disina cikip da haber yapan medya ertesi gün teslim bayragini ceker ...okadar kolaydir demokrasi ... Senin aydin dogan kimin ajani..

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title