Haberler

Alanya'da Sezen Aksu Rüzgarı

Güncelleme:

Antalya'nın Alanya İlçesi'nde konser veren Sezen Aksu, şarkı, espri ve sahne performansıyla sevenlerini bir kez daha kendisine hayran bıraktı.

Oğlu Mithat Can Özer'e geçmişte iyi bir veli olamadığını söyleyen Aksu, "Çocuk, Müjde Ar'ın fuar reklamlarıyla büyüdü. Hatırladınız mı o şeyleri? Mithat Can o günden beri gördüğü memeye 'meme' demiyor. 'Ben neler gördüm kızım' oldu yani çocuk" dedi.

Alanya Açıkhava Tiyatrosu'nda hayranlarıyla buluşan Sezen Aksu, piyanist ve besteci Fahir Atakoğlu'nun da arasında bulunduğu güçlü orkestrası eşliğinde konserine 'Lal' adlı şarkıyla başladı.

Sezen Aksu, daha sonra 'El Gibi', 'Şinanay' ve 'Firuze' adlı sevilen şarkılarını söyledi. Sezen Aksu, sözleri Aysel Gürel'e, müziği Onno Tunç'a ait 'Doymadım Doyamadım' adlı şarkıyı da hayranlarıyla birlikte söyledi.

"BENİM ÇOCUK BÖYLE BÜYÜDÜ"

Konserine kısa ara veren Sezen Aksu, bu sırada oğlu Mithat Can Özer'e geçmişte iyi bir veli olamadığını söyledi. Okul toplantılarına sadece bir kez katılabildiğini belirten Sezen Aksu, "Çocuk, Müjde Ar'ın fuar reklamlarıyla büyüdü. Hatırladınız mı o şeyleri? Mithat Can o günden beri gördüğü memeye 'meme' demiyor. 'Ben neler gördüm kızım' oldu yani çocuk. Ne yapalım? Hayatta herkesin payına bir şeyler düşüyor. Benim çocuk da böyle büyüdü" dedi. Sezen Aksu'nun bu sözleri hayranlarını kahkahaya boğdu.

Konserin son bölümünde Açıkhava Tiyatrosu'nu dolduran yaklaşık 3 bin kişi 'Sezen' diye tempo tuttu. Yaklaşık 1,5 saat süren konser sonunda Sezen Aksu izleyenlerin alkışları arasında sahneden ayrıldı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Mithat Can Özer Mithat Can Sezen Aksu Alanya Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title