Haberler

Akdeniz'i aratmayan kanyonları ile doğa harikası Botan Çayı'nda tekne turları başladı

Güncelleme:

(SİİRT)Akdeniz'i aratmayan kanyonları ile doğa harikası Botan Çayında tekne turları başladı Siirt'te Akdeniz'i aratmayan kanyonları ve eşsiz güzellikleriyle Botan Çayında başlayan tekne turları yerli ve yabancıları turistleri ağırlamayı bekliyor.

(SİİRT) Akdeniz'i aratmayan kanyonları ile doğa harikası Botan Çayında tekne turları başladı

SİİRT - Siirt'te Akdeniz'i aratmayan kanyonları ve eşsiz güzellikleriyle Botan Çayında başlayan tekne turları yerli ve yabancıları turistleri ağırlamayı bekliyor.

Siirt'te Ilısu Barajında sularının tutulmasıyla su seviyesinin yükseldiği Botan Çayında tekne turları tekrardan başladı. Çin'in Wuhan kentinde ortaya çıkan ve tüm dünyada olduğu gibi Türkiye'yi de etkisi altına alan korona virüs salgını nedeniyle uzun süredir ara verilen tekne turları kısıtlamaların kaldırılmasıyla sosyal mesafeye uygun bir şekilde tekrardan başladı. Botan Çayında sıcak havaların gelmesiyle birlikte yerli ve yabancı turistler için tekne turları düzenleniyor. Tarihi güzellikleri kadar doğa manzarasıyla görenleri büyüleyen Botan Çayı Akdeniz kanyonlarını aratmıyor.

Botan Çayında düzenlenen tekne turlarıyla eşsiz güzellikleri olan tarihi yerleri ve doğa harikası olan Botan Çayını görme fırsatı bulacak olan yerli ve yabancı turistler için tekne turlarına başladıklarını belirten Ilısu Deniz Taşıma Kooperatif Başkanı Şirin Kazak, eşsiz manzaraya sahip Akdeniz kanyonlarını aratmayan bir konuma sahip olan Botan Çayında herkesi tekne turu yapmaya davet ettiklerini söyledi. Kazak, "Barajın su tutulması sonucunda göl üzerinde kooperatif kurduk. Deniz yolcu taşımacılığı yapmaya başladık. Yerli ve yabancı turistleri ağırlamak istiyoruz. Siirt'imizin bu konuda iyi yerlere gelmesi için uğraşıyoruz. İnşallah Siirt'imizi daha iyi yerlere getireceğiz" dedi.

Herkesi bu güzel manzarayı görmeye davet eden Muhammet Kadir Kılıç adlı vatandaş da doğa harikası ve tarihi yapılarının olduğu kanyonları herkesin görmesi gerektiğini söyledi. Kılıç, "Öncelikle bu tarz bir yere geldiğimi için kendimi çok şanslı hissediyorum. Siirt için böyle bir yeri tahmin edemiyordum. Gerçekten güzel bir yer güzel bir manzara şuan tekne turlarımız var. Güzel bir manzarası ve havası var. Burayı herkese öneriyorum" diye konuştu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Botan Çayı Akdeniz Ilısu Siirt Haberler

Bakmadan Geçme

PSG - B.Dortmund kaç kaç, maç bitti mi? PSG – B.Dortmund ÖZET – GOLLER izleme linki var mı? Süheyl Batum kimdir? Süheyl Batum zengin mi, serveti ne kadar? FED faiz kararı ne oldu? FED faiz indirdi mi, artırdı mı 1 Mayıs 2024? Ankara'da yarın okullar tatil mi 2 Mayıs Perşembe? Fenerbahçe Beko Monaco maçı hangi kanalda, saat kaçta? EUROLİG Fenerbahçe Beko Monaco Basket maçı CANLI ŞİFRESİZ izleme linki var mı? Giresun Belediye Başkanı hangi partiden? Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse kimdir? Al Nassr Al Khaleej maçı ne zaman,sat kaçta? Al Nassr Al Khaleej CANLI izleme linki var mı, Ronaldo oynuyor mu? PSG - B.Dortmund CANLI izleme linki var mı? PSG - B.Dortmund ŞİFRESİZ yayın var mı? PSG - B.Dortmund maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda yayınlanacak? PSG - B.Dortmund maçı şifresiz mi? EXXEN canlı maç izle! (ŞAMPİYONLAR LİGİ) EXXEN kesintisiz donmadan canlı yayın! 1 Mayıs EXXEN spor canlı izle! CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 1 Mayıs Pazar günün maçları nereden izlenir? TV8.5 canlı izle! ŞAMPİYONLAR LİGİ TV8.5 CANLI 4K İZLE! 2024 TV8.5 HD kesintisiz donmadan canlı izle linki! TV 8.5 (TV 8 Buçuk) Güncel HD frekans değerleri nedir? TV 8.5 Türksat uydu frekans, sembol oranı ve fec değerleri nedir? TV 8.5 canlı izleme linki! LA Clippers Dallas Mavericks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 1 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE! Boston Celtics Miami Heat NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 1 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title