Haberler

Akçansa Yapı Fuarı'nın Yıldızı

Güncelleme:

Akçansa, sektöre öncülük eden yenilikçi ürünleriyle Yapı Fuarı'nın yıldızı oldu.

Türkiye çimento sektörünün lideri Akçansa, bu sene 2 -6 Mayıs tarihleri arasında 35.si gerçekleştirilen Uluslararası Yapı Fuarı İstanbul'da yenilikçi pazarlama yaklaşımı ve sürdürülebilirlik odaklı çalışmalarıyla geliştirdiği ürünleriyle tüm dikkatleri üzerine çekti.

Yapı sektörünün tüm temsilcilerini bir araya getiren fuarda, Akçansa, çimento sektöründe bir ilke daha imza atarak geliştirdiği Safkan Çimento'nun yanı sıra Betonsa tarafından üretilen yeni Fortabeton ürününü de ilk kez tanıttı.

Akçansa'nın pazar dinamiklerini, müşterilerini ve müşterilerinin ihtiyaçlarını sistematik bir şekilde takip ederek yeni ürün ve hizmetler yarattıklarını belirten Akçansa Genel Müdürü Hakan Gürdal, "Akçansa olarak tüm faaliyetlerimizi sürdürülebilirlik odaklı gerçekleştiriyor, yenilikçi pazarlama yaklaşımımızla geliştirdiğimiz yeni ürünlerimizle sektörümüzde fark yaratmak için çalışmalarımıza ara vermeden devam ediyoruz. Yenilikçi pazarlama yaklaşımımız rekabetçi gücümüzün en önemli unsurlarından bir tanesini oluşturuyor. Bu kapsamda pazarımızda birçok yeniliğe imza atmanın gururunu yaşıyoruz." dedi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

İstanbul Türkiye Akçansa Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title