Haberler

Ak Partililer'den, Başından Yaralanan Kaya'nın Ailesine Ziyaret

Güncelleme:

AK Parti Bursa İl Bakanı Sedat Yalçın, 4 gündür yaşanan sokak olaylarında başına isabet eden kurşunla ağır yaralanan İlker Kaya'nın ailesini ziyaret etti.

AK Parti Bursa İl Bakanı Sedat Yalçın, Yavuzselim ve Ulus mahallelerinde son 4 gündür yaşanan sokak olaylarında başına isabet eden kurşunla ağır yaralanan İlker Kaya'nın (31) ailesini ziyaret etti.

İl Başkanı Sedat Yalçın, Yıldırım İlçe Başkanı Hüdai Yazıcı, İl Teşkilat Başkanı İsmail Hakkı Edebali, İl Dış İlişkiler Başkanı Ömer Demir ve Yıldırım İlçe Teşkilatı yöneticileriyle dün gece Kaya'nın tedavi gördüğü Şevket Yılmaz Devlet Hastanesi'ndeydi. Durumu ciddiyetini koruyan İlker Kaya'nın babası Muammer Kaya ile hastane koridorlarında bir araya gelen AK Partililer, endişeli bekleyiş içindeki aile fertlerinin acısını paylaştı. Yalçın, acılı aileyi teselli etmeye çalışırken, tatsız olayların kurbanı olan evli ve 1 çocuk babası kartonpiyer ustası İlker Kaya'nın en kısa sürede sağlığına kavuşması diledi. Yalçın, Kaya ailesinin her ihtiyacının karşılanması için yardımcı olacaklarını da vurguladı.

Baba Muammer Kaya ve ailenin diğer fertleri de ziyaret için Yalçın ve beraberindekilere teşekkür edip, herkesten oğullarının sağlığına kavuşması için dua etmesini istedi.

Hastane Başhekim Prof. Dr. Mehmet Karadağ ile Başhekim Yardımcısı Uzman Doktor Banu Keleş ile de görüşen AK Partililer, yaralının son durumu hakkında bilgi aldı.

İl Başkanı Sedat Yalçın, 50 yıldan daha uzun bir süredir aynı mahallede et ve tırnak gibi yaşayan insanların, milletin huzuru ve birliğini bozmak isteyen birkaç provokatörün oyununa gelmeden bu sıkıntılı süreci atlatacağına tüm kalbiyle inandığını söyledi. Şehrin güvenliğini sağlayan kamu görevlilerine bölgedeki tüm vatandaşların yardımcı olması gerektiğini hatırlatan Yalçın, ölüm kalım savaşı veren yaralı İlker Kaya için de bütün Bursalılardan dua etmelerini istedi.

(MŞ)

01.11.2012 14: 22: 25

TSI

NNNN - BURSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Sedat Yalçın İlker Kaya Ak Parti Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title