Haberler

AK Parti'nin kurucularından Hüseyin Çelik'ten dikkat çeken sözler: Kendilerini MHP'ye mahkum ettiler

Güncelleme:

AK Parti'nin kurucuları arasında bulunan eski Milli Eğitim Bakanı Hüseyin Çelik dikkat çeken açıklamalarda bulundu. AK Parti'nin MHP ile ittifakına karşı olduğunu söyleyen Çelik, "AK Parti yüzde 34 ile hem cumhurbaşkanı hem başbakan hem meclis başkanı seçiyordu. AK Parti yüzde 50+1'le kendisini MHP'ye mahkum etti." dedi.

Eski Milli Eğitim Bakanı ve Ak Parti'nin kurucularından Prof. Dr. Hüseyin Çelik, KRT TV'de Semra Topçu ile Haftanın Panoraması programında açıklamalarda bulundu.

"BİZİM KURDUĞUMUZ BAHÇEYE BİRİLERİ GECEKONDU YAPMIŞ"

Geçtiğimiz günlerde yaptığı "Kral çıplak demenin vaktidir" sözleriyle tepkilerin odağında yer alan Ak Parti'li Bülent Arınç'a sahip çıkan Çelik, "Bülent Arınç Bey olsun, ben olayım birçok arkadaşımız Ak Parti'yi kuran ve Ak Parti'yi iktidar yapan insanlarız, bizim kurduğumuz bahçede birileri gelip gecekondu yapmış oradan abuk sabuk şeyler söylüyor. Bu benim de zoruma gidiyor, Sayın Arınç'ın da başkalarının da zoruna gidiyor. Efendim kral çıplaktır ifadesi şudur, diyelim ki Türkiye yüksek enflasyon var bugün. Bunu gör arkadaş. Yani ben iktidar mensubuysam, enflasyon yoktur demenin manası var mı, var enflasyon. Hukuksuzluk var mı var, adaletsizlik var mı var, bunun 50 çeşidi var." dedi.

AK Parti'nin kurucularından Hüseyin Çelik'ten dikkat çeken sözler: Kendilerini MHP'ye mahkum ettilerHüseyin Çelik

"AK PARTİ, KENDİNİ MHP'YE MAHKUM ETTİ"

Çelik, sözlerine şöyle devam etti: "Mhp AK Parti ile ittifak etmiş. Bana sorsanız, AK Parti'nin MHP ile ittifak etmesine sırılsıklam karşıyım. Her zaman söyledim; AK Parti Edirne'den Kars'a her kesimden, her etnik gruptan oy alıyordu. Bizim bir etnik grupla yakınlaşarak diğerini kaybetme lüksümüzün olmadığını söyledim. AK Parti HDP ile de MHP ile de ittifak etmemeli. Biri Türk biri Kürt milliyetçiliği yapıyor. AK Parti bu tuzağa kendi kendine düştü. AK Parti yüzde 34 ile hem cumhurbaşkanı hem başbakan hem meclis başkanı seçiyordu. AK Parti yüzde 50+1'e kendini mahkum ederek, kendisini MHP'ye mahkum etti." dedi.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Hüseyin Çelik AK Parti MHP Haberler

Bakmadan Geçme

Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli? Ali Konak kimdir? AK Parti Konya- Yunak Belediye Başkan adayı Ali Konak kaç yaşında, nereli? Serdar Köksal kimdir? Zafer Partisi Erzurum Tortum Belediye Başkan Adayı Serdar Köksal kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (11)

Batuhan Erol:

Biz devlet bahçeliyi seviyoruz omuz omuza yol yürüyoruz.bu parti eskisi menfaat peşinde koşmasa birlikten kuvvet doğacağını bilir.gündem olma çabası

105
206
yanıtYanıtla
Efeliyar Echki:

Evet yola devam birlikte dahada guçlu

yanıt4
yanıt7
Zulkarneyn :

kendilerini Pkkya mahkum edenlerden milyar kat daha niteliklidir. Yanlışlar duzelir ama ruhta hain ve fesatlık varsa, tedavisi mevcut değil.

82
180
yanıtYanıtla
Harun Bir:

AKP,nin degerleri akp den uzaklasti uzaklastirildi, geriye !! kusura bakmasinlar partinin ismi kaldi.

188
60
yanıtYanıtla
Hek Tor:

Yanlış değerlendirme... Aslında mehape kendini akepeye teslim etti, teslim ettirildi, teslim etmek zorunda bırakıldı, esir alındı... Artık nasıl bir mahrumiyyet, mahremiyyet, hususiyyet, mahsusiyyet, mahsubiyyet buldularsa hani, esarete boyun eğmiş yani.

62
133
yanıtYanıtla
HALİS ER:

Şeref diyoruz HDP'ye mahkum olanlara bakın siz

82
108
yanıtYanıtla
ARAS Aras:

Sayın Hüseyin Çelik siz geçmişte Bıyık bıraktığı için Doğu ve Güney doğu'da görev yapan şehit olan Özel harekat polislerine de karşıydınız bunu çok iyi biliyoruz. Dolayısı ile hiç şaşırmadım.

81
84
yanıtYanıtla
Ercan Sevinc:

Aslına döndü diyoruz biz ak parti senin gibilerden iyi kurtuldu çok bile sabretti

69
94
yanıtYanıtla
baklavacı çeto :

"bizim kurduğumuz bahçeye birileri gecekondu kurmuş" sözleri çok ama çok ağır bir itham olmasına rağmen mhp lilerin buna pek ciddi ses yükseltmemeleri bu gerçeği kabul ettiklerini gösterir.

4
1
yanıtYanıtla
CUMA İNAN:

Bak seni partiden ihraç ederler neden doğruları söylüyorsun

0
3
yanıtYanıtla
Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title