Haberler

AK Parti il Başkanı Yeşildal'dan, Samandağ'da yaşanan su sıkıntısıyla ilgili açıklama

Güncelleme:

AK Parti Hatay İl Başkanı Adem Yeşildal, Samandağ ilçesinde yaşanan su sıkıntısıyla ilgili açıklama yaptı.

Ak Parti Hatay İl Başkanı Adem Yeşildal, Samandağ ilçesinde yaşanan su sıkıntısıyla ilgili açıklama yaptı.

Yeşildal, partisinin il binası önündeki açıklamasında, AK Parti ve Cumhur İttifakı olarak Hatay'da yapılacak her hizmete destek vereceklerini söyledi.

Yeşildal, su sıkıntısıyla ilgili şunları kaydetti:

"2016 yılında Hatay Büyükşehir Belediyesi ile DSİ protokol imzaladı. Antakya ve Defne ilçemize gelecek olan ishale hattı depoları, arıtma tesisleri, su terfi istasyonları ve depoların tamamını DSİ kendisi yaparak, büyükşehir yönetimine anahtar teslim olarak verdi ve orası işletmeye alındı. Samandağ istikametine doğru kurulacak tamamlayıcı, tam su naklini sağlayacak olan boru hatları, arıtma tesisi, 3 tane depo, 4 tane terfi istasyonu ve sağlıklı içme suyunu aktaracak olan ishale hattını DSİ yapmak üzere, büyükşehir belediyesiyle imza attılar. Bu tesislerin geçeceği güzergahlara ve depoların konulacağı alanları tahsis etme yükümlülüğü ise büyükşehir belediyesindeydi. Defalarca yazılar yazılmasına rağmen, 5 yıl sonra ancak bir buçuk ay öncesinde bu yerlerin tahsisi gerçekleşti. Büyükşehir idaresi, depoların kurulacağı alanı 5 yıldır tahsis etmediği için bu tesisler yapılamamıştır."

Basın toplantısına, ilçe belediye başkanları ve büyükşehir meclis üyeleri de katıldı.

Kaynak: AA / Güncel

Adem Yeşildal AK Parti Samandağ Hatay Haberler

Bakmadan Geçme

Afrika çöl tozu Türkiye'ye geliyor 9-10 Mayıs: Çöl tozu hangi illere yağacak, kaç gün sürecek? Meteorolojiden Arabistan ve Afrika çöl tozu uyarısı! GELİNİM MUTFAKTA 9 MAYIS 2024 İZLE | Gelinim Mutfakta bugün kim birinci oldu, çeyrek altın aldı? Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 9 Mayıs Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? 9 Mayıs 2024 Perşembe TV YAYIN AKIŞI: Televizyonda bugün neler var? Kanal D, Star TV, ATV, Show TV, TRT1, NOW TV MÜGE ANLI CANLI İZLE! #128204 9 Mayıs Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? Resmi Gazete bugün (9 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! Okul müdürünü öldüren Iraklı öğrenciyi savundu! Sevan Nişanyan kimdir? Atatürk'e neden hakaret etti? KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 9 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Sülfür gazı nedir, zararlı mı, ölümcül mü? Menkul kıymet tesisi nedir, ne anlama gelir? 4. eleme adayı kim oldu? Survivor haftanın eleme adayları ki potada kimler var 9 Mayıs Perşembe? 9 Mayıs2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 9 MayısResmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 9 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 9 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 9 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title