Haberler

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ'dan Susamam şarkısına eleştiri

Güncelleme:

Rap müziğinin ünlü ismi Şanışer'in, 18 rapçiyle bir araya gelerek toplumsal sorunları ele alan 'Susamam' adlı şarkıya AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, yayınladığı video ile şarkıyı eleştirdi. Dağ, "Sanat, provokasyonun ve siyasi manipülasyonun aracı olmamalıdır" dedi.

Sosyal sorumluluk projesi adı altında yapılan ve kamuoyunda büyük yankı uyandıran "Susamam" şarkısına AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, yayınladığı video ile şarkıyı eleştirdi.

BİRÇOK ÜNLÜ İSİMDEN ÖVGÜ YAĞMIŞTI

Şarkısını sosyal sorumluluk projesi olarak değerlendiren Şanışer, toplumsal sorunları ele aldığını söylemişti. Söz konusu şarkı sosyal medyada da kısa sürede gündem oldu ve binlerce kullanıcı ve ünlü isimler şarkıya övgü yağdırmıştı. Susamam şarkısına AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ'dan dikkat çeken bir paylaşım geldi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ'dan Susamam şarkısına eleştiri

"SANAT PROVOKASYONUN ARACI OLMAMALIDIR"

Dağ, kişisel Twitter hesabından yayınladığı videoya ilişkin paylaşımında da, "Sanat, provokasyonun ve siyasi manipülasyonun aracı olmamalıdır. #Susamam diyenlerin Türkiye'nin en kritik dönemlerinde nasıl lâl olduğunu çok iyi biliyoruz" ifadelerini kullandı.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ'dan Susamam şarkısına eleştiri

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Hamza Dağ AK Parti Şanışer Haberler

500

Yorumlar (121)

RACO:

ben bu ülkede böyle rezil bir yönetim daha görmedim bir ülke ancak bu kadar kötü yönetilir işiniz gücünüz geldiniz geleli milleti kandırmak hani noldu başkan seçilince terör bitiyodu ekonomi uçuyodu kaçıyodu hani nerde????

53
22
yanıtYanıtla
BONCUK:

bunlara bir 20 sene daha lazım abisi oylar akpye durmak yok uyutmaya devam

yanıt9
yanıt4
vatandaş:

belediyeyi aldınız gördük hizmeti. ülkeyi alsanız mumla ararız adamları.

yanıt4
yanıt6
yürü git:

sen ülken için ne yapıyorsun. sen ancak herşeyi devletten bekle. fırsatı bulunca devlete kazık at. sonra da at tut.

yanıt5
yanıt10
serdar:

RACO sen malmısın görmüyomusun türkiyenin geldiği noktayı size chp lazım gelecek don atlet bırakacak herşeye muhtaç kalacaksınız ama allah korusun aynı gemide gidiyoruz MAALESEF sizin gibilerle. . . İnsan azıcık düşünür bu adam 3 saatlik uykuyla duruyo ülkeden ülkeye koşturup ülkemiz için hayırlı işler yapıyo bilmeyenlerin gözüne dizine dursun ne deyim. . .

yanıt6
yanıt16
kovacaz lan sizi resmen kovacaz !:

doğal gaz ve elektiriğe suya yakıta sigaraya domata bibere. . . her ay en az yüzde otuz yerleştirmekle meşguller . daha büyük felaket ne olabilirki?

yanıt10
yanıt3
RACO:

önceki hükümetlerin ne olduğunu bilmek için yaşamaya gerek yok araştırırsan görürsün yeni yetme falan değilim rahmetli erbakan döneminide iyi bilirim çalışanların nasıl bayram ettiğinide bilirim o dönemde veya terörün 0 noktasına düştüğü zamanlarıda bilirim azgın olduğu zamnlarıda bilirim bu ülkede önceki yönetimler masaya vurur dış ülkelere göz dağı vermesini bilirdi dediğini yapardı bunlar kadar kıvıran yanlış yöneten olmadı emin olun

yanıt8
yanıt1
RACO:

terör bitecekti bitmedi, ekonomi düzelecekti düzelmedi, güya adalet gelecekti gelmedi aileler mahvoldu, ahlak çöktü, zina seviyesi tepelerde, karı koca ilişkisi-anne baba ilişkisi-aile yapısı bozuldu ama hala akpye devam öylemi??? bence siz kafayı yemişsiniz

15
43
yanıtYanıtla
KIBRIS GAZISI:

BILIYORUZKI IKDIDARI ÖVEN BIR PARCA YAPSALARDI SIMDI ÜLKENIN DEGERLI SANATCILARIYDILAR ARTIK MILLET SIZDEN BIZDEN AYRIMCILIGINDAN TEHDIT HAKARET NEFRET KIBIR POLITIKASINDAN BIKTI KUSTURUYOR AMA BUNLAR HALA ISIN FARKINDA DEGILLER HALK ÜLKE UMURLARINDA DEGIL PIMI CEKILMIS BOMBA GIBILER KENDILERI DISINDA HERKEZE YALAN YANLIS HAKLI HAKSIZ DEMEDEN SALDIRIRIYORLAR GELDIGIMIZ SÜRECTE YÖNETICILERIN DERDI ÜLKE MILLET SORUNLAR DEGIL GÜNLÜK POLOMIKLER ÜRETMEK CEKISME HAKARET ONLARI BILMEM AMA BIZ BIKTIK

16
41
yanıtYanıtla
RACO:

tekere çomak sokmayın adamlar kurmuş düzenini 4 bir yandan yiyolar onların akrabası eşi dostu yandaşı yoldaşı yiyecek sizin hiçbir hakkınız yok bu ülkede maaşlara yüzde 4 zam veriyolar yatın kalkın şükredin sizden kesmezse bunlar nasıl beslenecek nerden köşeyi dönecekler hiçbişeye karışmayın susun koyun olun nereyi gösterirse oraya gidin dediklerine inanın dediğinden şaşmayın yoksa provokatör, terörist, vatan haini olursunuz bu ülke böyle BİRİ YUTACAK DİĞERİ YUTKUNACAK ALIŞIN. . .

8
31
yanıtYanıtla
Tüm 121 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title