Haberler

Ahmet İyimaya, Soma İçin Ağladı

Güncelleme:

Türkiye'yi yasa boğan Soma'daki maden faciası TBMM Adalet Komisyonu Başkanı Ahmet İyimaya'yı da ağlattı.

TBMM Adalet Komisyonu'nun Basın Kanunu ve Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Tasarısını görüşmek üzere gerçekleştirilecek bugünkü toplantısı Soma'da meydana gelen maden faciası ve milli yas ilan edilmesi nedeniyle iptal edildi.

KARARI AÇIKLARKEN GÖZLERİ DOLDU

Komisyon Başkanı Ahmet İyimaya toplantının iptal edildiğini açıklarken gözleri doldu.


 

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Ahmet İyimaya Soma Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (35)

TOKMAKundefined:

OLAY BELLI OLDU YINE AGLAYIP SIZLAYIP KADER KISMET ALLAH KITAP DIN DEYIP BIR DE ÜSTE ÇIKIP PARALELDEN DIŞ MIHRAKLARA KADAR GETIRIP ORTALIGI TOZUTTUKTAN SONRA AYNI KOLTUKLARDA OTURMAYA DEVAM EDECEKLER...

24
27
yanıtYanıtla
ankaralim.orakci@hotmail.com:

yaziklar olsun sizlere TURK OLMAYA BILIRSIN vakat bu kadar vicdansizlik neye bu durumuda politika yapiyorsunuz

yanıt0
yanıt0
aliundefined:

o insanlar asgari ücretle çalışırken neden hiç ağlamadın,yoldaşların parayı bavullarken neden tepki vermedin

29
9
yanıtYanıtla
BUĞRA HANundefined:

YÜZBİNDEN FAZLA GENÇLERE İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ KURSUNU 2 MİLYARA ALDIRIPTA DAHA ONLARDAN SADECE 2 TANE ATAMIŞ ZİHNİYETİN BUNA AĞLAMASI ÇOK ŞAŞIRTICI..

8
29
yanıtYanıtla
SEN AĞLAMA ANALAR AĞLAMIŞ ZATENundefined:

DUY İŞİÇİYİ DUYUN SESİMİZİ...OLAN İŞÇİYE OLUYOR YILLARDIR MEMUR MAAŞLARINI DÜZELTİP DURUYORSUNUZ AYLARDIR ONLARIN MESAİLERİNİ DÜZENLİYORSUNUZ HERGÜN HABERLERDE ONLARA MÜJDELER VERİYORSUNUZ BİZ İŞÇİYİ DÜŞÜNEN BİR DEVLET BAKANI BAŞBAKANI YOK GÖRMÜYORMUSUNUZ ÖZEL SEKTÖRÜN ÇALIŞTIRDIKLARI İŞÇİLERİ DENETLEMİYORSUNUZ İKİ KURUŞ MAAŞ ALABİLMEK İÇİN SİGORTALARI BİLE OLMAYANLAR 2 KURUŞ MAAŞ İÇİN UZUN MESAİLERE MAHKUM EDİLEN İŞÇİLER GÖRÜN BUNLARI BÖYLE BÜYÜK FACİALAR MI OLMASI GEREKİYOR YAZIK BU İŞÇİYE UNUTMAYIN Kİ HER YEDİĞİNİZ LOKMADA İŞÇİNİN ÇOK BÜYÜK HAKKI VARDIR DENETLE ARTIK DEVLET DENETLE MAAŞLARI DÜZENLE HAKKIMIZI ALAMIYORUZ MESAİLERİMİZ ÇOK UZUN DENETLE DEVLET DENETLE... BU FACİADA ÇALIŞAN İŞÇİLERİN HAKKI MIYDI BU MAAŞ ÖLÜMÜ GÖZE ALIP YERİN ALTINDA 2 KURUŞ MAAŞA MAHKUM EDİLMİŞLER YAZIK GÜNAH BU AİLELERİN FERYATLARI SİZE YETER Mİ İŞÇİYİ GÖRMENİZ İÇİN YAZIK ALLAHIM BU AİLELERE SABIR VER ... TAŞERONLAŞMAYI KALDIR ÖZELİ DENETLE DEVLET... İŞÇİYİ DE DÜŞÜN SADECE MEMURLAR YAŞAMIYOR BU ÜLKEDE

25
7
yanıtYanıtla
SİNANundefined:

Aptal aptal yorumlar yapmayın.Sırf yazmak için yazan zavallılar var burda. Bu arada sürekli hükümete yüklenen bazı arkadaşlar var. CHP önerge vermiş AKP reddetmiş diye söylüyorlar. Varsayalım ki kabul ettiler 20 gün önce verilen önerge hemen kabul olcakmıydı. Daha bunu cumhurbaşkanı onaylayacak üstüne resmi gazetede yayınlanması gerekecekti. Yani maalesef yine bu ölüme engel olunamayacaktı. Siyasete mazleme yapmayalım arkadaşlar. Ölülerimize ancak dua ile yardım edebiliriz, onları siyasete alet ederek değil.. :(

14
16
yanıtYanıtla
torossorf.07@hotmail.com:

akp talanı yalanı heryerde.. kapitalıstlere ülkeyi peşkeş cek.özelleştire diye. halkı köleleştir.karşı cıkanları cia ile ulusalcı millliyetci.paralelci.capulcu diye tık.senin bakan 700 milyarlık saat taksın.rüşvetle.garip işci 40 tl ye yerin dibinde calıssın.

yanıt0
yanıt0
muratmurat_isyapar@hotmail.com:

HEEEE doğru akp onun için reddetti.yani bu facianın geleceğini biliyordu.nasıl olsa olacak.chp bu önergeyi verdi red edelim.yazıklar olsun sana.

yanıt0
yanıt0
birolwolwer_33@hotmail.com:

ey kardesım sende ıyı bılıyorsunkı istenildiginde 1 gecede yasa yururluge bıle gırıyor..örneklerini bak gorursun..yapanlarda sızınkıler zaten .

yanıt0
yanıt0
Haydar batmanhaydarbatman_08@hotmail.com:

bu olaylar dan ders çikarımayıp oturup ağlarsak hırsız AKP ve yandaşları hala kendi sıyası çıkarlarını düşünürler. o önerge 20 gün önce değil kasım ayında verilmiştir 20 gün önce gündeme alınmış .ölenlerin tamamının günahı sıyası idarenindir. Allah onladan ahrette hesabını sorar.

yanıt0
yanıt0
Tüm 35 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title