Haberler

Ağrılılar Ankara'da Buluştu

Ankara Atatürk Spor Salonu'nda düzenlenen etkinlikte Türkiye'nin çeşitli illerinde yaşayan Ağrılılar bir araya geldi.

Ağrı Valiliği ve Ağrı Belediyesi'nin katkılarıyla Ağrı Kalkındırma Vakfı tarafından düzenlenen Birlik ve Dayanışma Gecesi'nde Seher Dilovan ve Burhan Çaçan gibi ünlüler sahne alırken, programın sunuculuğunu ise Ece Erken yaptı.

Gecede Ağrı yöresinden halk oyunları gösterisi beğeniyle izlenirken, Ağrılı sanatçılar; Behzat Duygun, Orhan Artan, Mine Kuş ve Erdal Giray'ın okuduğu Türkçe ve Kürtçe türküler eşliğinde halaylar çekildi.

Seher Dilovan ve Burhan Çaçan'ın sahne almasıyla coşkunun doruğa çıktığı gecede daha önce Ağrı'da yaşayan ünlü sunucu Ece Erken sempatikliğiyle büyük beğeni topladı.

Gecenin sonunda Türkiye'nin çeşitli illerinde faaliyet gösteren Ağrı dernekleri yöneticilerine Ağrı Valisi Ali Yerlikaya, Belediye Başkanı Hasan Arslan ve Milletvekilleri tarafından plaket verildi.

Geceye Ağrı Valisi Ali Yerlikaya ve eşi Hatice Nur Yerlikaya, Belediye Başkanı Hasan Arslan, Ağrı AK Parti Milletvekilleri M. Kerim Yıldız, Ekrem Çelebi, Fatma Salman Kotan, AK Parti İl Başkanı Abbas Aydın, Ağrı Kalkındırma Vakfı Başkanı Mehmet Emin Birdal, Ağrılı dernek başkanları, kurum amirleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title