Haberler

Ağrı'ya Yeni Atanan Öğretmenler Çiçeklerle Karşılandı

Milli Eğitim Müdürü Başak: "Şehrimiz adına güzel bir tebessüm bırakabilmek, güzel izlenimle göreve başlatabilmek adına yaptığımız bu çalışmayı üç sezondur devam ettiriyoruz. Bunu artık gelenek haline getirmek istiyoruz"

Ağrı'ya yeni atanan öğretmenler çiçeklerle karşılandı.

Ağrı Milli Eğitim Müdürü Fatih Başak, kente atanan öğretmenleri Ağrı Havalimanı'nda karşılayarak, çiçek takdim etti.

Başak, burada yaptığı konuşmada, kente bin 421 öğretmenin atamasının yapıldığını söyledi. Öğretmenlerin kente gelmeye başladığını ifade eden Başak, şöyle devam etti:

"Öğretmen arkadaşlarımız aileleriyle buraya geliyorlar. Biz de onları sıcak bir karşılama olması amacıyla havalimanı ile otogarda karşılıyoruz. Şehrimiz adına güzel bir tebessüm bırakabilmek, güzel izlenimle göreve başlatabilmek adına yaptığımız bu çalışmayı üç sezondur devam ettiriyoruz. Bunu artık gelenek haline getirmek istiyoruz. Arkadaşlarımızın memnuniyetini görmek bizleri de sevindiriyor. Şehrimiz adına yapılacak her türlü güzel çalışmanın devamından yanayız."

Yeni atanan öğretmenlerden Serdar Bulut ise kente İstanbul'dan geldiğini ifade ederek, "Ağrı ilk görev yerim. Gelirken nasıl bir manzarayla karşılaşacağımı bilmiyordum. Gelir gelmez çiçeklerle karşılandık. Çok memnun oldum. Gerçekten çok güzel bir uygulama. Bizim için sürpriz oldu. İnşallah hepimiz için hayırlı ve uğurlu olur" diye konuştu. - Ağrı

Kaynak: AA / Güncel

Ağrı Havalimanı Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title