Haberler

Ağasarlıları Buluşturan Gece

Dostluk ve Dayanışma Gecesi, Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi'nde yoğun bir katılımla gerçekleşti.

Uzuntarla D-100 Karayolu üzerinde bulunan Kartepe Ağasar Kültür Yaşatma ve Yardımlaşma Derneği'nin gecesine Kartepe Belediye Başkanı Şükrü Karabalık ve eşi Nurten Karabalık, Belediye Başkan Yardımcısı Efkan Atmaca, belediye meclis üyeleri Musa Demirtaş, Yusuf Özdemir ve Erol Yılmaz, Şalpazarı Dernekler Federasyonu Başkanı Köksal Durmuş, Kartepe Ziraat Bankası Müdürü Zeki Çıtlak, Kartepe Trabzonlular Dernek Başkanı Ahmet Dilek, dernek üyelesi Ağasarlılardan oluşan kalabalık bir davetli topluluğu hazır bulundu.

Kartepe Ağasar Kültür Yaşatma ve Yardımlaşma Dernek Başkanı Mümin Karagöz'ün ev sahipliği yaptığı gecede kültüre katkı sağlamak amacıyla düzenledikleri geceye destek veren tüm hemşehrilerine teşekkür etti. Federasyon Başkanı Köksal Durmuş da, kendisi için Kartepe Ağasar Derneğinin önemli bir yere sahip olduğunu belirterek katılan herkese iyi eğlence dileklerini iletti.

Başkan Karabalık da, Ağasarlı hemşehrilerin etkinliğinde bulunmaktan mutluluk duyduğunu belirterek, "Bu gecenin düzenlenmesi münasebetiyle dernek yönetimi ve üyelerini saygı ve sevgiyle selamlıyorum. Kültürümüz bizim için çok önemli. Bizi bir araya getiren inancımız, geleneğimiz, göreneğimiz, örf ve adetlerimiz ile en önemlisi kültürümüzdür. Bu derneğimizde kültürümüzü yaşatma adına sergilediği bu birlikteliği sağlayarak önemli bir görev üstlenmiştir. Az önce ki horonda olduğu gibi 7'den 77'ye hepimiz arasında birliği sağlayan bu kültürün yaşatılması hepimizin milli görevidir. Kültür faaliyetlerinde bulunan derneklerimize sahip çıkmaya bugün olduğu gibi yarında devam edeceğiz" dedi.

Kral Karadeniz Tv tarafından canlı yayınlanan gecede okçuluk dalında Türkiye Şampiyonu ve çeşitli branşlarda ferdi birincilikleri olan Şalpazarlı sporcu Elif Çıtlak adına babası Zeki Çıtlak'a plaketini Başkan Karabalık verdi. Karadeniz yöresi sanatçıların sahne aldığı gecede kemençe ve horon eşliğinde eğlence geç saatlere kadar sürdü.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title