Haberler

İşçiler güneş altında çalışırken belediye başkanı şov peşinde! Düştüğü not daha komik

Güncelleme:

Afyonkarahisar Belediyesi teleferik inşaatı alanına giderek incelemelerde bulunan Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, eli cebinde güneş altında çalışan işçilerle çektirdiği fotoğrafı "Gece gündüz çalışıyoruz" notuyla sosyal medyada paylaştı. Kısa sürede gündem olan fotoğrafın altına "Çalıştığından kan ter içinde kalmışsın" şeklinde yorumlar yapıldı.

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet Zeybek'in teleferik inşaatında çalışan işçilerin başında durarak elleri cebinde bir şekilde "Gece gündüz çalışıyoruz" başlığı ile paylaştığı fotoğraf sosyal medyada tepkilere neden olurken, haber olarak bir çok internet sitesinde yayınlanan fotoğrafa sosyal medya kullanıcılarının yaptığı yorumlar ise hem güldürdü hem de düşündürdü.

Başkan Zeybek, bitirilme tarihinde inşaatına ancak başlanan Afyonkarahisar Belediyesi teleferik inşaatı alanına giderek incelemelerde bulundu. İncelemeler sonrası 32 dereceyi bulunan sıcaklığın altında çalışan işçilerin başında ellerinde cebinde bir şekilde fotoğraf çektirerek "Vizyon projelerimiz arasında yer alan teleferik inşaatında çalışmalarımız aralıksız olarak devam ediyor. Şehrimize yeni yatırımlar ve projeler kazandırmak için ekiplerimizle birlikte gece gündüz demeden çalışıyoruz. Söz Uçar Eser Kalır" ifadeleri ile paylaştı.

İşçilerin başında verdiği poza bak! Belediye başkanına yoğun tepki var

"KAN TER İÇİNDE KALMIŞSIN"

Fotoğraf, haber olarak birçok yerel internet sitesinde yayına girdikten sonra sosyal medya kullanıcıları tarafından adeta bombardımana tutuldu. Kullanıcıların yaptıkları "Çalıştığından kan ter içinde kalmışsın ve önce sineklere çalışın başkan her yer sinek" gibi yorumlar ise hem güldürdü, hem de düşündürdü.

İşçilerin başında verdiği poza bak! Belediye başkanına yoğun tepki var

PAYLAŞIMI YORUMA KAPATTI

Başkan Zeybek'in fotoğrafı, bir süre sonra Afyonkarahisar Belediyesi'nin sosyal medya platformlarında yoruma kapatıldı. Diğer paylaşımların yoruma açık olmasına karşılık bu fotoğrafın gelen tepkiler üzerine yoruma kapatılması dikkat çekti.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Afyonkarahisar Belediyesi Mehmet Zeybek Güneş Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (17)

mehmet arif inci:

Neyin kafasını yaşıyor bizim millet belediye başkanı kendisi mi yapacak ? işçiler çalışıyor para kazanıyor belediye başkanı da işin yapımı kontrol ediyor herkes işini yapıyor . Ekrem belediyeye uğramıyor hiçbir işi takip etmiyor ancak foto çekiyor ona bravo diyorlar .

226
158
yanıtYanıtla
Hasan Durmuş:

Ne saçma haber belediye başkanının görevi farklı işçinin görevi farklı o zmn herkes herseyi yapsın

214
82
yanıtYanıtla
Yahya Öksüz:

"Gece gündüz çalışıyoruz dıye sosyal medyaya paylasmıs sorun orda kardes

yanıt24
yanıt24
Ali Ali:

Adam başkan beyin takımı işçisi hepsi bir bütün adam kazma kürek çalışacak değil gereksiz eleştirilmiş başkan bence

155
137
yanıtYanıtla
Doğrucu Mahmut:

Boğazına çalışmış belli

155
14
yanıtYanıtla
Mehmet Sekerci:

Kibirrrr

107
54
yanıtYanıtla
Mevlüt:

Bu adama hakkımı helal etmiyorum. Belediyeyi vatandaşa hizmetkar olarak idare etmiyor. Yazdığım 3 dilekçeye anlamsız cevap verdiler. Eski başkan bundan 10 gömlek üstündü

92
16
yanıtYanıtla
Vahdettin Bayram:

herkes işini yapıyor ne var burda yadırganacak.....

46
47
yanıtYanıtla
İbrahim Demirel:

İnsanın kötüsü beylik sürer, Cevherin değerlisi çöplükte sürer.

81
11
yanıtYanıtla
Ali Ali:

Yok artık adam başkan beyin takımı herşey kaba güçten ibaret değil, hepsi bir bütün başkanı gereksiz elrştirmişler bence

31
35
yanıtYanıtla
Tüm 17 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title