Haberler

Adıyaman'da 2 Bin CHP'li AK Parti'ye Katıldı

Güncelleme:

CHP'nin 2009 yılında Adıyaman Belediye Başkan Aday Adayı olan Hüseyin Kaçar ve beraberindeki 2 bin kişi AK Parti'ye katıldı.

Adıyaman'da, seçimlere az bir süre kala partilerin çalışmaları kapsamında 2009'da yılında Belediye Başkan Aday Adayı Hüseyin Kaçar ve beraberindeki 2 bin kişiye AK Parti rozeti taktı. Düzenlenen toplantıda konuşan Kaçar, "Ben kendimi bildim bileli Cumhuriyet Halk Partisinde görev aldım. Yaklaşık iki yıl önce istifa ettim, niye istifa ettim? Gerek Adıyaman gerek Türkiye'nin ihtiyaçlarına cevap vermedi, dar düşündü, iktidarın yaptığı hemen hemen her şeye karşı oldu. Bu yapılanları ise ben içime sindiremedim karşıya gücün yetmiyorsa kendine gücün yeter istifa ettim" dedi.

KONUŞMASI SLOGANLARLA KESİLDİ

Kaçar'ın konuşması sık sık slogan atılarak kesilirken konuşmanın ardından alkışlar ile kürsüye davet edilen AK Parti Adıyaman Belediye Başkan Adayı F.Hüsrev Kutlu, "Bizler büyük bir aileyiz ağaç dallarıyla gürler sizler olduğunuz zaman ben daha güçlü daha kuvvetli daha kudretli oluyorum. Ben sizin yanınızda olursam sizler daha güçlü olursunuz. Bizim büyük orandaki çevremiz. Biz AK Parti olarak ayrım gözetmeyen partiyiz. Allahın izniyle hiçbir ayrım gözetmeden nerede kimin eksiği varsa hangi mahallede hangi sokakta eksik varsa oraya yetişeceğiz. Haksız olmayan haklı olan her işte elimizden geleni yapacağız. Bizim 10 yılda yaptıklarımızı herkes bir düşünsün her köyde suyumuz var" şeklinde ifade etti.

ROZETİ TAKTI

Konuşmaların ardından 2 bin kişilik kalabalık Sakarya Caddesi üzerinden davul-zurna eşliğinde Atatürk Bulvarı üzerinde bulunan Ak Parti seçim bürosu önünde sloganlar atarak yürüdüler. Seçim Bürosu önünde gelen kalabalığı karşılayan AK Parti Gurup Başkan Vekili Adıyaman Milletvekili Ahmet Aydın tarafından Cumhuriyet Halk Partisi eski Belediye Başkan Aday Adayı Hüseyin Kaçar'a, AK Parti rozetini takarak birlik ve beraberlik mesajı verdi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Cumhuriyet Halk Partisi Hüseyin Kaçar Adıyaman Ak Parti Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (138)

MEHDİmehmetmehdi63@hotmail.com:

BİRGÜN HERKES AKP Lİ OLACAK...

61
55
yanıtYanıtla
senolsenol-tr@gmail.com:

ve hepsi yargi yolunda hesap vercek.hirsizlar.

yanıt0
yanıt0
REZA BABAREZA_LET@HOTMAIL.COM:

3 YIL ÖNCE AKP ' Yİ BIRAKAN 5000 KİŞİ BUGÜN TÖRENLE MHP ' YE GEÇMİŞ :)))))) KAPAK OLSUN :))))

27
64
yanıtYanıtla
BERKkartanesi42007@hotmail.com:

GÜN GELECEK HERKES AK PARTİLİ OLACAK

66
22
yanıtYanıtla
maviasimavi07_1982@hotmail.com:

Hangi partili olacagini bilemeyiz ama gun gelecek herkes olecek

yanıt0
yanıt0
chpliermanogur@hotmail.de:

kopya cekme akpli o bizim sloganimiz, sizinki hakaret ve seviyesizlik.

yanıt0
yanıt0
ahmetwww@hotmail.com:

düşmanlar çatlasın selam sana uzun adam

40
41
yanıtYanıtla
moskovali ibrahimibrahim_eskikoy@mail.ru:

AHMET KARDES YORUMUNLA CATLATMISSIN ZATEN BAKSANA HEP KIRMIZIYA BASMISLAR))))))

yanıt0
yanıt0
vicdanBulumen@hotmail.com:

ALLAH KAHRETSİN AKP YE OKADAR İFTİRA ATILDI KİMSEYE YUTTURAMADILAR

34
37
yanıtYanıtla
YÜREKazim34@hotmail.com:

SEN İYİ YUTTURUYORSUN YA

yanıt0
yanıt0
Tüm 138 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title