Haberler

Adını Feriha Koydum Dizisi 42. Bölüm Fragmanı

Feriha Halil'in pençesinde, Emir onların peşinde! Emir, Feriha'yı bulabilecek mi?

Emir, Feriha''nın kaçırılması ortalığı yangın yerine çevirir. Panik dalga dalga yayılırken hayatının en büyük çaresizliğini yaşayan Emir, çılgına döner.

Feriha''nın kaçırılma anına tanık olan fakat gördüğü her şeyi kendine saklayan Cansu sessiz kalmaya kararlıdır. Koray''la geçirdiği geceden sonra pişmanlıkla kıvranan Gülsüm ise yaşananlar karşısında tamamen kabuğuna çekilir.

Emir, Feriha''yı bulmak için çırpınırken aradan geçen zaman korkuları katlanılmaz hale getirir. Kapıcı dairesindeki yürekler alev alev yanmaktadır. Ailenin Levent''le kesişen yolları ise yeni bir dostluğun habercisidir. Feriha, Halil''in elinde dehşet anları yaşarken polisten gelecek iyi bir haber için çarpan yürekler de artık korkuya teslim olmak üzeredir.

Kaçmak için her yolu deneyen Feriha''nın umutları tükenmek üzereyken Halil''in ise farklı planları vardır. Daha fazla bekleyecek gücü kalmayan Emir, Feriha''yı bulmayı başaracak mıdır?

Adını Feriha Koydum dizisinin fragmanı, oyuncuları, resimleri ve tüm bilgileri.

Yönetmen: Merve Girgin

Senaryo:

Oyuncular: Deniz Uğur, Çağatay Ulusoy, Metin Çekmez, Hazal Kaya, Vahide Gördüm

Filmin Türü: Dizi, Drama, Aile,

Orijinal Adı: Adını Feriha Koydum

Yapımcı Firma: Med Yapım

Yapım Yılı: 2011

Yapım Ülkesi: Türkiye

Orijinal Dili: Türkçe

Dağıtıcı Firma: Show

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title