Haberler

Adana Tartıştığı Oğlunu Tüfekle Vurdu

Adana'nın Kozan İlçesi'nde 70 yaşındaki Kemal Yıldırım, tartıştığı oğlu 40 yaşındaki Kader Yıldırım'ı av tüfeğiyle vurarak ağır yaraladı.

Adana'nın Kozan İlçesi'nde 70 yaşındaki Kemal Yıldırım, tartıştığı oğlu 40 yaşındaki Kader Yıldırım'ı av tüfeğiyle vurarak ağır yaraladı. Olay, sabah erken saatlerde Hacımirzalı Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre 6 çocuk babası Kemal Yıldırım, kendi evinin alt katında oturan evli ve 1 çocuk babası olan oğlu Kader Yıldırım ile evinden taşınması için tartıştı. Tartışmanın büyümesi üzerine Kemal Yıldırım, evindeki av tüfeğini alarak oğlunu kovalamaya başladı. Kovalama sırasında tüfeği ateşleyen Kemal Yıldırım, oğlunu başından ve göğsünden vurdu. Ağır yaralanan Kader Yıldırım, özel bir otomobil ile Kozan Devlet Hastanesi'ne götürülürken, buradan da ambulansla Adana Adan Şehir Hastanesi'ne sevk edildi. Oğlunu vuran baba gözaltına alınırken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Kemal Yıldırım Kozan Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title