Haberler

Çocuk Sahibi Olmak İçin 3 Yıl Bekleyen Çiftin Dördüzleri Oldu

Güncelleme:

Adana'da aşılama yöntemiyle hamile kalan Hayrünnisa Yakın, 6 Ekim'de biri erkek, üçü kız dördüz bebek doğurdu. Çift, mutluluk ve şaşkınlığı bir arada yaşadı.

Adana'da iş güvenlik uzmanı 32 yaşındaki Mustafa Yakın ile öğretmen eşi 26 yaşındaki Hayrünnisa Yakın çifti, dünyaya gelen dördüz bebeklerin hem sevincini hem de şaşkınlığını yaşıyor.

KUVÖZDE TEDAVİYE ALINDILAR

3 yıllık evli Mustafa ve Hayrünnisa Yakın çifti, bebek sahibi olmak için tedavi gördü. Aşılama yöntemiyle hamile kalan Hayrünnisa Yakın, 6 Ekim'de biri erkek, üçü kız dördüz bebek doğurdu.

Özel bir hastanede 27 haftalıkken yaklaşık birer kilo ağırlığında doğan bebeklere Ömer Faruk, Begüm, Bilge ve Büşra adları verildi. Erken doğuma bağlı riskler nedeniyle yeni doğan yoğun bakım ünitesine kaldırılan bebekler, kuvözde tedavi altına alındı.

"DESTEĞE İHTİYACIMIZ VAR"

Tedavileri sürdüğü için henüz bebeklerini eve götüremediklerini belirten Mustafa Yakın, büyük bir sevinç ve şaşkınlık yaşadıklarını söyledi. İnanılmaz bir duygu içinde olduklarını aktaran Mustafa Yakın, şunları kaydetti: "Dördüz olduğunu duyduğumuz andan beri hem sevinç hem şaşkınlık yaşıyoruz. Bakımları zor olacak. Şimdi bile zorluk çekiyoruz. Bez ve mama gibi ihtiyaçlarını karşılamak bile inanılmaz derecede zor olacak. Dördüz oldukları için bebeklere bakıcı gerekecek. Bir bakıcı yetmeyecek. Eşim ve benim çalışabilmem için bakıcı şart. Bakıcı tutmayıp biz bakarsak nasıl geçineceğiz? Bu nedenle inanılmaz derecede desteğe ihtiyacımız var."

"YAKINDA TABURCU EDECEĞİZ"

Bebeklerle yakından ilgilenen Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi Balcalı Hastanesi Yeni Doğan Yoğun Bakım Ünitesi'nde görevli Prof. Dr. Hacer Yıldızdaş, bebeklerin sezaryen yöntemiyle dünyaya geldiğini söyledi. Doğuma 3 doktor ve 4 hemşire ile katıldıklarını anlatan Prof. Dr. Hacer Yıldızdaş, "Erken doğum nedeniyle bazı sıkıntıları vardı. Şimdi genel durumları iyi. Biraz kilo almalarını bekliyoruz. Yakın bir zamanda bebeklerimizi taburcu edeceğiz." dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Mustafa Yakın Bebek Yaşam Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

23 Ekim hangi burç? Ekim'in 23'ü hangi burçtur? 23 Ekim burç özellikleri, sembolü ve gezegeni nedir? 23 Ekim hangi burca ait? 22 Ekim hangi burç? Ekim'in 22'si hangi burçtur? 22 Ekim burç özellikleri, sembolü ve gezegeni nedir? 22 Ekim hangi burca ait? MHK nedir, açılımı nedir? MHK üyeleri kimlerdir? MHK başkanı kimdir? Beşiktaş Ankaragücü maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) BJK Ankaragücü maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Survivor Birleşme partisi ne zaman 2024? Yalı Çapkını dizisi nerede çekiliyor, hangi yalıda, nasıl gidilir? Hucurat Suresi kaç sayfa? Kur'an-ı Kerim'de Hucurat Suresi kaçıncı cüz, hangi sayfada, sayfa kaçta? Hucurat Suresi kaç ayettir, ayet sayısı kaç? Dünyanın en güzel kadını kim seçildi 2021? Dünyanın en güzel 100 kadını listesi ve isimleri! Türkiye'nin ve dünyanın en güzel kadını kim? Ünlü Harfler (Sesli Harfler) hangileridir? Sessiz harfler neler? İnce ve Kalın ünlü harfler nelerdir? Ünlü (Sesli) Harfler ve Ünsüz (Sessiz) Harfler! İstanbul ilçeleri! İstanbul'un tüm ilçeleri nelerdir? İstanbul'un kaç ilçesi var? İstanbul Avrupa Yakası ve Anadolu Yakası ilçeleri hangileri? Dünya karizma günü nedir? Dünya Karizma Günü ne zaman? Karizma nedir? Karizmatik ne demektir? Okulu kim buldu? Okulu kim çıkardı? Okulu kim icat etti? Okula gitmek kimin fikriydi? Küçük Prens sözleri: En güzel Küçük Prens sözleri nelerdir? Küçük Prens kitabından alıntı sözler, Küçük Prens gün batımı sözleri! Beşiktaş Ankaragücü maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! BJK Ankaragücü maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki!
500

Yorumlar (23)

arif:

çoğalın bakalım memlekette sıçacak yer bile kalmayacak yalkında 100 mılyoın oluruz kırmızı ışıkta 30 dakıka beklersınız artık

42
28
yanıtYanıtla
TAMK:

NE hasretinden bahsediyorsunuz ben arife sonuna kadar katılıyorum. Dünya ve ülkemiz yaşanmaz hale geldi doğal kaynaklar yok ediliyor. Fazla nüfüs felakettir. Benim çocuğum olursa ben bu metroya bin hangi yüzle derim.

yanıt2
yanıt2
AdanaYörukTürk:

4 tane Türk cocugu daha elhamdullillah

24
4
yanıtYanıtla
GSMMobil-IOS:

ALLAH hayırlı evlat eylesin inş analı babalı büyüsünler rabim madi manevi kolaylık versin olmayanlarada nasip olsun

24
0
yanıtYanıtla
sedat:

çin gibi hindistan gibi ülke olduk. artık sokakta kedi köpekte kalmaz karınca mı yersiniz kaldırımdamı uyursunuz. 20 katlı binalarda yaşarsınız 5. katta hacı emmı namaz kılar 6. katta rüstem ceviz kırar . arada sadece 3 metre var. 7 katta naciye defile yapar

4
16
yanıtYanıtla
gülcan:

çok mutlu oldum maşaallah ALLA ol der ; o şey de oluverir (kün feyekün) . size yardımcı olmak için irtibat numara bıraksaydınız yada hesap no

18
1
yanıtYanıtla
yusuf:

Yarapbim sen yoktan var eden varlığı n dan haberdar edersen

18
0
yanıtYanıtla
tim-1:

yenı baba olmus bırı olarak allah analı babalı buyutsun. gercekten mama ve bez parası ınsanı cok zorluyormus. bende ırtane var allah yardımcıları olsun. 2 gun sonra allah nasıp ederse bir yasına girecek. yürümeye basadı ılk adım ayakkabısı aldık 72 tl ye not: ben 20 l lık ayakkabı gıyıyorum

17
0
yanıtYanıtla
1212:

maaşallah ALLAH analı babalı büyütsün ALLAH herkese bu sevgiyi tatmayı nasip etsin

17
0
yanıtYanıtla
mustafa sahin:

daha cocuklar dogmadan dilencilige alistiriyorsunuz hemen ihtiyacimiz var doygu somurusi yapmayin

10
6
yanıtYanıtla
Tüm 23 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title