Haberler

Açık Havada Ortak Resim Sergisi

Şehitler Yatılı İlköğretim Bölge Okulu ile Mehmet Akif Ersoy İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından hazırlanan resim sergisi büyük beğeni topladı.

Şehitler Yatılı İlköğretim Bölge Okulu ile Mehmet Akif Ersoy İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından hazırlanan resim sergisi büyük beğeni topladı. Kale Park'ta açılan "Yılsonu Resim Sergisi"nin açılışını Oltu Kaymakamı Fatih Çobanoğlu, Belediye Başkanı İbrahim Ziyrek, Sağlık Grup Başkanı Dr. Burhan Yarar, Şehitler YİBO Müdürü Salih Yeşilyurt ve Mehmet Akif Ersoy İlköğretim Okulu Müdürü Rahmi Öztürk birlikte yaptı.

Sergideki çalışmaları inceleyen Kaymakam Çobanoğlu, iki okulun ortaklaşa düzenlemiş olduğu resim sergisinin oldukça güzel bir işbirliğinin ürünü olmasına değinerek "Bu tür çalışma ve etkinliklerin her zaman devam etmesini diliyorum" diyerek emeği geçen öğretmen ve öğrencilere de başarılarının devamı temennisinde bulundu.

Belediye Başkanı İbrahim Ziyrek ise körpecik beyinlerin ve gencecik ellerin ortaya koyduğu birbirinden farklı formattaki çalışmaların herkes tarafından görülmesi gerektiğini belirterek böylesine güzel bir faaliyete imza atan her iki okul idareci, öğretmen ve öğrencilerini kutladı.

Resim öğretmeni Pınar Sarpkaya'da öğrencilerinin bir yıllık emeklerinin meyvesini bu sergiyle almak istediklerini belirtti.

Bu arada dün açılan ve 2 gün boyunca Kale Park'ta vatandaşların ziyaretine açık olacak resim sergisinde iki okul öğrencilerinin yağlı boyadan kara kaleme, pastel boyadan toz boyaya varıncaya kadar birçok farklı ve ilginç resimler sergileniyor. - ERZURUM

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Mehmet Akif Ersoy İbrahim Ziyrek Oltu Politika Güncel Haberler

title