Haberler

92. Yılında Cumhuriyet Sergisi İstanbul Optimum Outlet'de

Güncelleme:

Cumhuriyet Bayramı'nın 92. Yılına özel İstanbul Optimum Outlet, "Atatürk ve Cumhuriyet'in Kazanımları" sergisine ev sahipliği yapıyor.

24 Ekim - 1 Kasım tarihleri arasında gerçekleşecek sergi süresi boyunca Mustafa Kemal Atatürk hakkında yazdığı kitaplar ve binlerce fotoğraftan oluşan Atatürk fotoğrafları koleksiyonuyla tanınan Hanri Benazus imza etkinliği de ziyaretçileri dönem ruhuyla büyüleyecek.

İstanbul Optimum Outlet 24 Ekim günü başlayacak ve 1 Kasım'a kadar sürecek etkinlik kapsamında Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Atatürk'ün 100'e yakın fotoğrafını ziyaretçileriyle buluşturacak. Cumhuriyetin 92. yılında sergi ziyaretçilerine dönem ruhunu yaşatacak etkinlik ile Atatürk'ün kıvırcık saçlarını okşadığı ve trenine aldığı şu an 86 yaşındaki en geniş Atatürk fotoğraf arşivine sahip Hanri Benazus anılarıyla ziyaretçileri tarihin derinliklerine götürecek.

CUMHURİYET COŞKUSU OPTİMUM'DA YAŞANACAK

Atatürk ve Cumhuriyet Kazanımları etkinliğinde sergilenecek fotoğraflar, 5000'e yakın fotoğraf ile Türkiye'nin en büyük Atatürk Fotoğrafları koleksiyonuna sahip olan Hanri Benazus ve eşi Sevgi Tanrısever'in arşivinden seçildi.
Atatürk'le tanışıp görüşme onuruna sahip ve hala yaşayan iki insandan biri olan Hanri Benazus, etkinlik sırasında kitaplarını da Optimum ziyaretçileri için imzalayacak. Cumhuriyet coşkusunu Optimum'da yaşamak isteyen tüm ziyaretçilerin katılımına açık gerçekleşecek 24 Ekim-1 Kasım tarihleri arasındaki etkinlik boyunca Hanri Benazus her gün saat 10.00 – 22.00 arasında İstanbul Optimum Outlet'de bulunacak.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Mustafa Kemal Atatürk Hanri Benazus İstanbul Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title