Haberler

8.Uluslararası Keşan Festivali’nde Renki Geceler

Güncelleme:

27 Temmuz 2010 Tarihinde Başlayan 8.Uluslararası Keşan Kültür Ve Turizm Festivali Çeşitli Etkinliklerle Devam Ediyor.

30 temmuz 2010 Cuma günü akşamı Festival alanında gerçekleşen gecenin açış konuşmasını yapan Keşan Belediye Başkanı Mehmet Özcan, bu yıl 8.si düzenlenen ve kendisinin 7.sini düzenlediği etkinliğe katılan tüm konuklara teşekkür ederek, festivalin her yıl daha büyüyerek geliştiğini vurguladı ve izleyenlere iyi seyirler diledi.

30 Temmuz 2010 tarihinde kortej yürüyüşünün ardından saat 21.00'de Keşan Belediyesi Genç Halk Oyunları Topluluğu ve KKTC Geçitkale Gençlik Merkezi ekibi gösterilerini sundular.

Geceyi Keşan Kaymakamı Metin Borazan,Keşan Belediye Başkanı Mehmet Özcan,Edirne Milletvekilleri Rasim Çakır, Bilgin Paçarız ve Cemalettin Uslu,CIOFF Türkiye Başkanı Savaş Tuğsavul, CIOFF Romanya Başkanı İvanm Koçiyan ile kalabalık bir izleyici topluluğu izledi.

Ekiplerin gösterilerinin ardından Keşan Belediye Başkanı Mehmet Özcan, Keşan Kaymakamı Metin Borazan ile Edirne Milletvekilleri Rasim Çakır,Bilgin Paçarız ve Cemalettin Uslu'ya,konuk belediye başkanlarına, CIOFF Türkiye Başkanı Savaş Tuğsavul ve CIOFF Romanya Başkanı İvan Koçiyan,CIOFF Türkiye Yönetim Kurulu Üyesi Ali Ulu ile gösterilerini sunan Keşan Belediyesi Genç Halk Oyunları ekibi ile KKTC ekibine plaket takdim etti.

Daha sonar Yeni Türkü Grubu festival alanını dolduran on binlere nefis bir müzik ziyafeti sundu ve büyük alkış topladı.

Özcan, daha sonra Yeni Türkü Grubu'na da bu güzel konserinden dolayı plaket takdim etti.

ROMANYA GECESİ

Saat 23.30'da bütün grupladın kaldığı Kredi ve Yurtlar Kurumu Yüksek Öğrenim Öğrenci Yurdu'nda Romanya gecesi düzenlendi.

Bu gecede Romanya'nın yemekleri ikram edildi ve müzikleri yabancı gruplara öğretildi. Gece geç saatlere kadar neşe içinde sürdü.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title