Haberler

8 Mart Dünya Kadınlar Günü

Afyonkarahisar Belediyesi Hatice Nermin Erbakan Hanımlar Lokali'nde, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla sergi açıldı.

Afyonkarahisar Belediyesi Hatice Nermin Erbakan Hanımlar Lokali'nde, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla sergi açıldı.

Belediye Başkan Yardımcısı Ayfer Örten, lokaldeki serginin 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla hazırlandığını belirtti.

Afyonkarahisar Belediyesi'nin, yaptığı bütün hizmet ve çalışmalarda kadınlara pozitif ayrımcılık yaptığını dile getiren Örten, şöyle konuştu:

"Yaptığımız eserlerde ve düzenlemelerde sürekli uyguluyoruz. Lokalde bunlardan bir tanesidir. Burası bayanlarımız tarafından çok sevilerek, büyük ilgi ve alaka görüyor. Ayrı zamanda burası kadınlarımızın hayatta aktif rol almasını sağlıyor. Yine burada çok sayıda açılan kurslarımız ve değişik sosyal faaliyetlerimizle bayanlarımız hem kendini geliştiriyor hem de hoş vakit geçiriyorlar. Açtığımız sergimizdeki ürünlerde kadınlarımızın kurslarda yaptığı çalışmalardan oluşuyor."

Kaynak: AA / Güncel

Nermin Erbakan Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title