Haberler

4 Ay Sonra Baba Olacaktı

Güncelleme:

Ankara'da cinnet geçiren meslektaşı tarafından öldürülen infaz koruma memuru, 4 ay sonra baba olacaktı.

Ankara'da cinnet geçiren meslektaşı tarafından öldürülen infaz koruma memuru 28 yaşındaki Mustafa Halıcı'nı cenazesi, Çorum'un İskilip İlçesi'nde gözyaşları arasında toprağa verildi. Halıcı'nın yaklaşık 4 ay sonra baba olmaya hazırlandığı öğrenildi.

Ankara'da geçen salı günü sabah saatlerinde, işe gitmek için servis aracına binen Sincan Ceza İnfaz Kurumu'nda görevli ceza infaz memuru Mustafa Halıcı ve 2 arkadaşı, cinnet geçiren meslektaşı Emre Ençok tarafından tabancayla vurularak öldürülmüştü. Halıcı için bugün memleketi Çorum'un İskilip İlçesi'nde tören düzenlendi. 3 yıllık evli olan Halıcı'nın Türk bayrağına sarılı tabutu törenin yapıldığı Ulu Camii'ne getirildi. Burada yapılın törene Çorum Valisi Sabri Başköy, Cumhuriyet Başsavcısı Bayram Eray, İskilip Kaymakamı Mehmet Yılmız, İskilip Belediye Başkanı Numan Sezer, Çorum L Tipi Kapalı Cezaevi Müdürü Şükrü Öztürk, mesai arkadaşları, ailesi ve yaklaşık 3 bin kişi katıldı. Tören sırasında emekli memur olan baba 59 yaşındaki Osman Halıcı güçlükle ayakta durdu. Halıcı'nın 5 aylık hamile olan eşi 27 yaşındaki Ezgi Halıcı ise camide yapılan törene katılmadı. Ulu Camii'nde öğle namazından sonra kılınan cenaze namazının ardından Mustafa Halıcı'nın cenazesi, aile mezarlığında gözyaşları arasında toprağa verildi. - Çorum / İskilip

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Mustafa Halıcı İskilip Çorum Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title