Haberler

30 Yıldır Karısı Tıraş Ediyor

Iğdır'da yaşayan Ali Özcan, 30 yıldır hayat arkadaşından başkasına tıraş olmuyor.

HÜSEYİN YILDIZ - Iğdır'da yaşayan Ali Özcan, 30 yıldır hayat arkadaşından başkasına tıraş olmuyor.

Merkeze bağlı Karaağaç Mahallesi'nde emekli memur 73 yaşındaki Özcan'ın saç tıraşını, 1987 yılından beri eşi Fatma Özcan yapıyor.

Ali Özcan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, evde eşi tarafından tıraş edilmenin daha sağlıklı olduğunu söyledi.

Özellikle soğuk havalarda berbere gidip tıraş olmaktan kurtulduğunu anlatan Özcan, eşinin saçlarına tel tel dikkat ederek kestiğini dile getirdi.

"Neredeyse 30 yıldır eşim beni tıraş ediyor. Böyle daha mutluyum, huzurluyum. Sağ olsun benimle çok ilgileniyor. Eşimin sayesinde berberin yolunu unuttum." diyen Özcan, bu durumun aile huzurunu artırdığını ifade etti.

Parası cebinde kalıyor

Fatma Özcan ise eşinin rica etmesi üzerine 30 yıldır kocasının saçlarını kestiğini anlattı.

Bu durumdan rahatsızlık duymadığını ifade eden Özcan, "Eşim yaşlı, havalar soğuk. Berberde sıra beklemek, çarşıya gitmek onu yoruyor. Eskiden beri ben tıraş ediyorum. Parası cebinde kalıyor, yorulmuyor, aramızda sevgi de oluyor." diye konuştu.

Bir gün eşini tıraş ederken oğlunun gizlice fotoğraf çektiğini ve bu fotoğrafın sosyal medyada çok beğenildiğini belirten Özcan, şöyle dedi:

"Oğlum üniversiteden tatile geldiği zaman ben babasını tıraş ederken gizlice fotoğrafımızı çekmiş, medyaya vermiş. Bir gün baktım eve bir tablo geldi, baktım bizim fotoğrafımız. Ben pek anlamıyorum ama sanırım ödül almış. Bu şekilde göndermişler. Oğluma sordum, gizlice çektiğini söyledi. Ben de o fotoğrafı evin duvarına astım."

Fotoğraf beğeni rekoru kırdı

Özcan çiftinin fotoğrafçı oğlu Mehmet Özcan ise annesinin babasını tıraş ederken gizlice çektiği fotoğrafın sosyal medyada yoğun ilgi gördüğünü söyledi.

Bu fotoğrafın ardından annesiyle babasını yolda görenlerin fotoğraf çektirmek istediğini aktaran Özcan, "Fotoğraf internette paylaşım ve beğeni rekoru kırdı. Bu fotoğraf sayesinde bir çok yeni insanla tanıştım. Başka şehirlerde tanıdıklarım oldu. Benim için çok anlamlı bir fotoğraf. Bir nevi sadakati anlatıyor, aşkı anlatıyor. Bu fotoğrafta çok anlam var. Babam hiç bir zaman berbere gitmedi. Bu gelenek böyle süregeldi. İkisi de çok memnun." dedi.

Kaynak: AA / Güncel

Fatma Özcan Ali Özcan Karaağaç Iğdır Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title