Haberler

3 günlük köpek yavrularını poşete koyup çöpe atan vicdansız kadın kamerada

Güncelleme:

ABD'nin California eyaletinde geçtiğimiz aylarda 3 günlük 7 tane köpek yavrusunu bir poşetin içerisinde çöp kutusuna atan Deborah Sue Culwell 1 yıl hapis cezası aldı. Olay anı kameraya yansıdı.

ABD'nin California eyaletine bağlı Coachella bölgesinde geçtiğimiz Nisan ayında bir kadın, 3 günlük 7 tane köpek yavrusunu çöpe atarken güvenlik kamerasından tespit edildi. Yavru köpekleri 33 derecelik sıcakta bir poşetin içerisinde çöpe atan 54 yaşındaki Deborah Sue Culwell'a 1 yıl hapis cezası verildi.

7 YIL BOYUNCA HAYVAN SAHİBİ OLMASI YASAK

Riverside County Bölge Savcılığı'ndan yapılan açıklamada, hapis cezasına ek olarak Culwell'ın 7 yıl boyunca resmi denetimli serbestlik cezası almasına karar verilerek bu 7 yıl boyunca hayvan sahibi olmasının yasaklandığı bildirildi.

Acımasız kadın, 3 günlük köpek yavrularını poşete koyup çöpe attı

GÖZALTINA ALINDI

Culwell, güvenlik kamerası kayıtlarında fark edildikten sonra polis tarafından aranmaya başlamış, bir süre sonra da yakalanarak gözaltına alınmıştı.

Acımasız kadın, 3 günlük köpek yavrularını poşete koyup çöpe attı

38 KÖPEĞE EL KONULDU

Culwell'in evinde baktığı 38 adet köpeğe el konulmuştu. Köpekleri çöp kutusunda fark eden bir adam onları yakındaki bir mağazaya getirmiş, mağaza görevlileri hayvanları koruma derneğine haber vermişti.

Riverside İlçesi Hayvan Hizmetleri, çöpe atılan 7 köpek yavrusundan 1 tanesinin günler sonra öldüğünü açıklamıştı.

Acımasız kadın, 3 günlük köpek yavrularını poşete koyup çöpe attı

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Amerika Birleşik Devletleri California Deborah Haberler

500

Yorumlar (18)

müslüadam:

yuh allah belanızı versin geberin pis kafir gavurlar

10
8
yanıtYanıtla
HAYVANLARI SEVEN Y:

Vicdansız kadın . amerikada hayvanlara şiddet uygulamanın cezası ağırdır. . .

10
0
yanıtYanıtla
Ogün:

Serefsiz

7
2
yanıtYanıtla
Atsız:

Burda da var kadın çocuğuna almış sonra zevkleri geçince sokağa yallah lafa gelincede biz hayvanseveriz derler

8
0
yanıtYanıtla
HAYVANLARI SEVEN Y:

Doğru ama bunu çocuk istemiyorki. büyükleri masrafından bakımından bıkıp sokağa atıyorlar. çocukları hayvan sevgisi ve duygusu ve alıştığı köpeğini kaybetmek ve görmemek çocuklar için çok zor . ama hayvan içindede zor. alıştığı ilgi ve kendini bir aileden sayarken kendini birden atılmış bir eşya gibi bulur. . ama bunu büyükler anlamaz ne çocuğun duygusunu nede sokaklarda zorluklarla yaşadığı umurlarında değil. haklısınız eğer hayvan sevmiyorsalar çocuklarına anlatmaları lazım. . . . .

yanıt1
yanıt0
melis:

inşallah birgün biride bu kadını gebertir çöpe atar

7
0
yanıtYanıtla
FX:

Deborah Sue Culwell denilen bu kadını alıkoyup saatlerce küveti su ile doldurduktan sonra kafasını suya daldırıp daldırıp çıkarırdım nefese nefese kaldığında dünyanın kaç bucak olduğunu anlardı şerefsiz pislik ama bu yetmez üstüne bir de bunu kapatıp açlıktan ölümünü soğukkanlılıkla izlerdim bunların aldığı oksijen bile haram ayrıca ne demişler kötülük daha büyük kötülüğü doğurur.

1
0
yanıtYanıtla
BiLMiŞ:

Yaş 54 mü 24 mü anlamadım ben yaa. . . Yazıda 54 diyor. videodan 24 görünüyor :D

1
0
yanıtYanıtla
DR. HİLMİ TANRIKULU:

Türkiye''de de oluyor. Önce devlet devletliğini yapacak ve sahipsiz köpek bırakmayacak. Hele pitbul kesinlikle yasaklanmalı. Yasağı delen sahiplerine hapislik cezası verilmeli.

0
1
yanıtYanıtla
metin:

Türkiyede zaten oluyor her güm yollarda onlarca ezilmiş can vermiş kedi köpek dolu her beş köpekten üçü sakat ama kimsenin umrunda değil malesef

yanıt0
yanıt0
Tüm 18 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title