Haberler

15 Temmuz Şehitler Köprüsü Girişinde Trafik Kazası: 1 Yaralı - İstanbul

İstanbul'da, 15 Temmuz Şehitler Köprüsü girişinde yol kenarındaki bariyerlere çarpan taksinin sürücüsü yaralandı.

İstanbul'da, 15 Temmuz Şehitler Köprüsü girişinde yol kenarındaki bariyerlere çarpan taksinin sürücüsü yaralandı.

Alınan bilgiye göre, Kadıköy istikametine ilerleyen Ramazan Bozkurt'un kullandığı 34 TEU 48 plakalı taksi, köprünün Beşiktaş yönünden girişinde Ortaköy Viyadüğü üzerinde yol kenarındaki çelik bariyerlere çarptı.

Kazada, aracında sıkışarak ağır yaralanan sürücü Bozkurt'un kurtarılması için olay yerine itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Ekiplerin yaklaşık bir saat süren çalışmaları sonucu sıkıştığı yerden çıkarılan Bozkurt, 112 Acil Servis görevlileri tarafından Haydarpaşa Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.

Köprünün Kadıköy yönünde ve kazayı görüp araçlarıyla duran sürücüler yüzünden ters istikamette trafik yoğunluğu yaşandı. Taksinin olay yerinden kaldırılmasının ardından trafik normale döndü.

Kaynak: AA / Güncel

Ramazan Bozkurt İstanbul Beşiktaş Kadıköy 3. Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak canlı izle! 25 Nisan ATV Aldatmak 66. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (25 Nisan) Dolar ne kadar oldu? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi!
title