Haberler

Günaha Son Çağrı Filmi

Günaha Son Çağrı filminin fragmanı, oyuncuları, resimleri ve tim bilgileri. Günaha Son Çağrı filminin oynadığı sinemalar ve seanslar.

Roma'lıların zulmünden korkan İsa, onlar için çarmıh yapmaktadır. Onun yaptığı bu çarmıhlarda birçok masum Yahudi can vermiştir. Günahlarından bunalan İsa, Tanrı'nın kendisiyle konuştuğunu ve ona seçilmiş kişi olduğunu söylediğini hissetmeye başlar. Fakat kurtuluş için, çarmıhta can vermesi gerekmektedir. Romalıların kendisini yakalamasını isteyen İsa, Judas'tan kendisine ihanet etmesini ister. Fakat, Tanrı'nın oğlu'nun çarmıhta bir sürpriz beklemektedir.

'İsa'nın doğasındaki ikilik, Tanrı'ya ulaşmak için hem insani hem de insanüstü bu arzu hiçbir zaman anlayamadığım bir sırdır benim için. Gençliğimden beri en büyük acım, bütün neşemin ve dertlerimin kaynağı, yüreğimle gövdem arasındaki sonu gelmeyen o acımasız çatışma olmuştur...ve ruhum da bu iki ordunun karşılaşıp dövüştüğü bir arenadır.' Romanı uyarlanan Nikos Kazantzakis

Yönetmen: Martin Scorsese

Senaryo: Paul Schrader

Oyuncular: Barbara Hershey, Harvey Keitel, Willem Dafoe

Filmin Türü: Drama 0,

Orijinal Adı: The Last Temptation Of Christ

Yapımcı Firma: 0

Yapım Yılı: 1988

Yapım Ülkesi: ABD

Dağıtıcı Firma: 0

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Günaha Son Çağrı Roma Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title