Haberler

Gümüşhane - Bakan Günay Bayburt Gezisi´Nin Ardından Gümüşhane´Ye Geçti

Bayburt'ta Baskı Müzesi Açılışının Ardından Aydıntepe İlçesindeki Yeraltı Şehrinde İncelemelerde Bulunan Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay, Gümüşhane'ye Geçti. Bakan Günay Önce Gümüşhane Valisi Enver Salihoğlu'nu Ardından da Belediye Başkanı Mustafa Canlı'yı Ziyaret Etti. Vali Salihoğlu, Bakan Ertuğrul Günay'a, Üzerinde Osmanlı İmparatorluğu Döneminde Gümüşhane'de Basılan Paraların Figürlerinin Yer Aldığı Çini Tabak, Belediye Başkanı Canlı da, İlde Dokunan İpek Halı Hediye Etti.

Bayburt'ta Baskı Müzesi açılışının ardından Aydıntepe ilçesindeki yeraltı şehrinde incelemelerde bulunan Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay, Gümüşhane'ye geçti. Bakan Günay önce Gümüşhane Valisi Enver Salihoğlu'nu ardından da Belediye Başkanı Mustafa Canlı'yı ziyaret etti. Vali Salihoğlu, Bakan Ertuğrul Günay'a, üzerinde Osmanlı İmparatorluğu döneminde Gümüşhane'de basılan paraların figürlerinin yer aldığı çini tabak, Belediye Başkanı Canlı da, ilde dokunan ipek halı hediye etti.

Bakan Günay, daha sonra Gümüşhane Valisi Enver Salihoğlu, Bayburt Valisi Kerem Al, Gümüşhane Belediye Başkanı Mustafa Canlı, Bayburt Belediye Başkanı Hacı Ali Polat, Gümüşhane AKP Milletvekilleri Yahya Doğan ve Kemalettin Aydın ile birlikte, eski Gümüşhane olarak bilinen Süleymaniye Mahallesi ile il merkezindeki Kültür Sitesi inşaatında incelemelerde bulundu. Bakan daha sonra Trabzon'a hareket etti.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title