Haberler

Gülşen Nişantaşı'nda Bornozla Görüntülendi

Güncelleme:

Gülşen önceki gün Nişantaşı'nda üzerinde siyah bir bornozla görüntülendi. Üzerindekinin ne olduğu sorularına ise cevap vermeden yürümeyi tercih etti.

Pop­çu Gül­şen, ön­ce­ki gün Ni­şan­ta­şı­'n­da il­ginç bir kı­ya­fet­le ob­jek­tif­le­re ya­ka­lan­dı. Önceki akşam Gülşen Nişantaşı'nda yürürken görüntülendi. Gülşen'e Şarkıcı Hadise'nin sahibi olduğu Bodrum'da bulunan La Plaj isimli mekanda sahne aldığı sırada olay çıkmasını soruldu.

İNKAR ETTİ

Gülşen; "Kavga ben sahneden indikten sonra olmuş. Ben oradayken herhangi bir kavga olmadı, görmedim. Çıkan haberler asılsızdır" diyerek kavga esnasında orada olduğunu inkar etti.

NİŞANTAŞI SOKAKLARI'NDA BORNOZLA DOLAŞTI

3 aylık hamile olduğu öğrenilen Gülşen önceki akşam Nişantaşı sokaklarında bornoz ile ddolaştı. Gülşen, "Üzerinizdeki bornoz mu?" sorusuna cevap vermeden yürümeye devam etti.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Nişantaşı Bodrum Gülşen Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Tövbe duası: Tövbe istiğfar duası okunuşu ve yazılışı nedir? Arapça Tövbe duası ve Türkçe meali! Tövbe nasıl edilir? Nasuh Tövbe duası nasıl okunur? Baby Shower nedir, ne demek? Baby Shower patisi nedir? Baby Shower pastaları! Baby Shower partisine katılmak caiz mi? Diyanet'in açıklaması ne? Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın 2023-2024 sezonu Avrupa gelirleri Bilmeceler ve Cevapları 2022: En Zor Bilmece Soruları Nelerdir? Zor, Kolay, Komik, İlginç, Eğlenceli, Yeni, Uzun, Kısa Bilmeceler ve Cevapları! 1 Ekim hangi burç? Ekim'in 1'i hangi burçtur? 1 Ekim burç özellikleri, sembolü ve gezegeni nedir? 1 Ekim hangi burca ait? Halving ne demek? Kriptoda halving anlamı nedir? İstanbul'da Pazar günü trafiğe kapatılacak yollar! Hafta sonu hangi yollar trafiğe kapalı olacak? Organ bağışı caiz mi? Diyanete göre Organ bağışı günah mı? Sabahattin Ali kimdir? Sabahattin Ali kaç yaşındaydı, nereli? Sabahattin Ali eserleri! Sabahattin Ali hayatı ve biyografisi! Turgut Uyar kimdir? Turgut Uyar eserleri, hayatı ve biyografisi Arif Nihat Asya kimdir? Arif Nihat Asya hayatı ve biyografisi Karacaoğlan kimdir? Karacaoğlan eserleri, hayatı ve biyografisi Karacaoğlan kimdir? Karacaoğlan eserleri, hayatı ve biyografisi Fuzuli kimdir? Fuzuli şiirleri ve eserleri nelerdir? En güzel Fuzuli şiirleri! Fuzuli hayatı ve tüm kitapları Namık Kemal kimdir? Namık Kemal şiirleri nelerdir? Doğum günü ne zaman? Namık Kemal eserleri ve tüm şiirleri!
500

Yorumlar (6)

ALİ:

ŞAŞIRMIŞLAR BU LAİK YOBAZLAR.

7
15
yanıtYanıtla
yakub:

bu da meydanı boş buldu kendini madonna sanıyor:)

13
1
yanıtYanıtla
birikedimi7:

SOSYETEYE HERŞEY MUBAH !!!!!!!!!!!

7
1
yanıtYanıtla
Günahh:

Evlenmeden Önce Çocuk yapmışlar 3 aylık hamile evleneli 1 ay anca oldu :D

3
2
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

bunlar hep hollywood özentisi aptalca

3
1
yanıtYanıtla
Lakjder:

Evde su yokmuş, fıskiye altında duş almaya gidiyormuş

3
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title