Haberler

Gülşen Konser Kıyafetleri İçin 350 Bin Lira Harcadı

Güncelleme:

2 Eylül'de Harbiye Açıkhava Tiyatrosu'nda konser verecek olan ünlü şarkıcı, diktirdiği beş kıyafet ve sahne şovu için toplamda 350 bin lira harcadı.

Harbiye Açıkhava Tiyatrosu'nda konser verecek olan Gülşen, hazırlıklar için kesenin ağzını açtı.

KONSER İÇİN KAMPA GİRDİ

Şarkıcı Gülşen, 2 Eylül'de Harbiye Açıkhava Tiyatrosu'nda konser verecek. 15 gün önce konser için kampa giren Gülşen'e sahnede 20 dansçı eşlik edecek.

350 BİN LİRA HARCADI

Beş kıyafet diktiren Gülşen; sahne şovu, gösterileri ve kıyafetleri için toplamda 350 bin TL harcama yaptı.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Harbiye Gülşen Eylül Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Amedspor - Menemenspor CANLI İZLE! Amedspor - Menemenspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Etimesgut Bld. - İnegölspor maçı CANLI İZLE! Etimesgut Bld. - İnegölspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Derince Bld. - Denizlispor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Derince Bld. - Denizlispor maçı nereden izlenir? Bursaspor - Vanspor maçı CANLI İZLE! Bursaspor - Vanspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Ekmeğe zam var mı? Ekmeğe zam gelecek mi, kaç TL olacak? Lovely Runner 9. bölüm ne zaman? Lovely Runner 9. bölüm yayınlandı mı? YENİŞEHİR ARNAVUTKÖY KURA ÇEKİMİ CANLI: THY Emlak Konut Yenişehir evleri Arnavutköy kura çekimi nereden izlenir? İstanbul - Sivas yüksek hızlı tren açıldı mı? İstanbul - Sivas YHT başladı mı, kaç saat sürüyor? Cumartesi günü kargolar açık mı? Cumartesi günü kargolar saat kaça kadar açık, dağıtım yapıyor mu 2024? Pazar günü noter açık mı? Pazar günü (Yarın) noterler saat kaça kadar açık? 2024 noter mesai saatleri! Hangi surede iki besmele vardır? Hangi surede iki besmele geçmektedir? 4 MAYIS BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 4 Mayıs Cumartesi Survivor yeni bölüm! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 4 Mayıs Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? OKULLAR NE ZAMAN KAPANACAK? (SAYAÇ)? 4 Mayıs Okullar ne zaman, hangi tarihte kapanacak?
500

Yorumlar (14)

be kes:

para bol gülşen hanım niye yapmayasın senin o bi sahnede harcadığın paraya bizim kaç tane gencimiz düğün yapar tabi bundan sanane sen anca kumaş eksikliği yaşayan o kostümlere servet harca dünya sana güzel banamı sanki

4
2
yanıtYanıtla
Bu gunumuze şükür:

YAZIK GÜNAH BEN BU SABAH 5 TL YOK DIE KAHVALTI YAPAMIYORUM. NEYSE KI SIZ YALANCI CENNETTESINIZ. YİNEDE BU GUNUMUZE ŞÜKÜR PERGAMBER EFENDIMIZ S. A. V GUNUNUN ÇOĞUNU AÇ GEZERMIŞ AÇIN HALINDEN ANLAMAK İÇİN.

2
1
yanıtYanıtla
İZMİR:

YAZIK GÜNAH YA O PARAYA.

2
0
yanıtYanıtla
napolyon:

para para para

2
0
yanıtYanıtla
Karamba:

Para harcamış ama yine de giyinememiş, boşa gitmiş paralar

2
0
yanıtYanıtla
TUBA:

BU YARIM METRELIK KUMAŞLARA MI VERDİ O PARAYI

1
0
yanıtYanıtla
türk oglu türk:

Arkadaslar bunlar öyle bir duruma gelmisler ki rrresmen hastalik olmus farkinda degil ler, nedeni de, aliskanlik olmus, zaman ireliyor ve aliskanlik yapiyor ve bu durum ortaya cikiyor yazik pisikolik resmen.,

1
0
yanıtYanıtla
mrt:

Bunun gibileri daha ekmeğin fiyatını bilmiyor çok düşünmemek lazım herşey ortada.

1
0
yanıtYanıtla
abazaMobil-ANDROID:

ulan biri hasta olsa 10 bin lira vermesin kurubamya

1
0
yanıtYanıtla
sivasliMobil-ANDROID:

harcarlar abi biz sürünüyoruz asgari ücretle. bunlarda bizim 10 yilda kazanacagimizi bir saniyede harciyorlar. bu nasil bir memleket nasil bir türkiye oldu

0
1
yanıtYanıtla
Tüm 14 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title