Haberler

Gülşen, Eşini Konserde Bile Yakından Takip Ediyor

Güncelleme:

Bodrum'da bir mekanda sahne alan Ozan Çolakoğlu'nu dinlemeye gelen Gülşen gece boyunca eşini yakından takip etti. 3 aylık hamile olan Gülşen'in kilo aldığı gözlerden kaçmadı.

Bodrum'da açılışı yapılan bir mekanda sahne alan Dj Ozan Çolakoğlu'nu dinlemeye 3 aylık hamile olduğu söylenen şarkıcı eşi Gülşen de katıldı.

TAN TAŞÇI İLE OTURDU

Sezonu Bodrum'da açan DJ Ozan Çolakoğlu çaldığı birbirinden hareketli şarkılarla dinleyenleri coşturdu. Çolakoğlu'nun eşi ünlü şarkıcı Gülşen de geceye katılanlar arasında yer aldı. Locada şarkıcı Tan Taşçı ile oturan Gülşen, gece boyunca eşini yakından takip etti. Çolakoğlu, gece boyunca çaldığı şarkılarla yerli ve yabancı turistlere unutulmaz bir gece yaşattı.

KİLO ALDI

Çolakoğlu'nun konserini geçtiğimiz haftalarda dünya evine girdiği Gülşen ile ünlü şarkıcı Tan Taşçı izledi. Gece boyunca eşinin DJ kabinindeki performansını yakından takip eden ve o anları cep telefonuyla kaydeden Gülşen zaman zaman şarkılara da eşlik etti. 3 aylık hamile olduğu öğrenilen Gülşen'in kilo aldığı da dikkatlerden kaçmadı.

İşte o sahneden fotoğraflar:


Kaynak: Haberler.com / Magazin

Ozan Çolakoğlu Bodrum Gülşen Magazin Haberler

500

Yorumlar (1)

Rat:

Adam ayakta ter döküyor karısı kakara kikiri derdinde. Kalk bi çay koy meyve soy, bu nasıl müşterek hayat yahu

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title