Haberler

Göztepe, Galibiyetle Başlamak İstiyor

TFF 1'inci Lig'deki ilk maçında cumartesi günü deplasmanda Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ile karşılaşacak Göztepe, güçlü rakibini mağlup ederek 8 sezondur yaşadığı "ilk hafta kabusu"na son vermek istiyor.

TFF 1'inci Lig'deki ilk maçında cumartesi günü deplasmanda Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ile karşılaşacak Göztepe, güçlü rakibini mağlup ederek 8 sezondur yaşadığı "ilk hafta kabusu"na son vermek istiyor.

Son 8 sezonun açılış maçlarında sadece 2 kez galibiyet sevinci yaşayabilen Göztepe, diğer 6 karşılaşmada 3 yenilgi 3 de beraberlik aldı. 3'üncü Lig'de mücadele ettiği 2008-09 sezonunda Mustafakemalpaşaspor'u 1-0, 2'nci Lig'de yer aldığı 2014-15'te ise Gölbaşıspor'u 2-0 yenen sarı kırmızılı ekip diğer sezonlarda aradığını bulamadı.

2'nci Lig'de oynadığı 2009-10'a 0-0'lık Fethiyespor beraberliği ile başlayan Göztepe, 2010-11'de yine 2'nci Lig'de ilk hafta maçında Çorumspor'a 1-0 yenildi. 1'inci Lig'de yer aldığı 2011-12'de açılışı Denizli deplasmanında yapan Göztepe, rakibine 2-1 mağlup oldu.

Göztepe, kötü başlama alışkanlığını 1'inci Lig'de mücadele ettiği 2012-13'te de sürdürdü. O sezon 2'nci Lig'e düşen Göztepe, Kartalspor'a İstanbul'da 2-1 kaybetti. Sarı kırmızılı ekip 2'nci Lig'de oynadığı 2013-14'te Gaziosmanpaşa, geçen sezon 1'inci Lig'de Elazığspor ile 2-2 berabere kaldı.

GALİBEYETE HASRET KALDI

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'u yenerek lige 3 puanla başlamak istiyor. 2015-16 sezonunu 13'üncü bitiren Göztepe, ikinci yarıda sadece Yeni Malatyaspor (3-1) ve Karşıyaka'yı (2-0) mağlup etmişti.

Oynadığı son 20 karşılaşmanın 18'inde galibiyet yüzü göremeyen sarı kırmızılılar, son 10 deplasman maçını da kazanamadı. Son olarak 28 Kasım 2015 tarihinde Boluspor'u 2-1  yenen Göztepe, üst üste deplasmanda oynadığı Gaziantep Büyükşehir Belediyespor (0-0), Kardemir Karabükspor (3-2), Elazığspor (1-1), Giresunspor (3-1), Balıkesirspor (1-1), Kayseri Erciyesspor (1-0), Adana Demirspor (2-1), Samsunspor (2-1), 1461 Trabzon (2-0) ve Alanyaspor (2-1) müsabakalarında üç puana hasret kaldı.

GENÇER'DE YEŞİL IŞIK

Göztepe'nin Medipol Başakşehir'den kadrosuna katmak istediği stoper Gençer Cansev, sarı kırmızılılara yeşil ışık yaktı. Geçen sezon kiralık olarak Göztepe forması giyen tecrübeli oyuncu yaptığı açıklamada, "Yeniden Göztepe'ye gelmek istiyorum. Camiaya sözüm var. Başakşehir'de kalmazsam Göztepe'den başka takıma gitmeyi düşünmüyorum" ifadelerini kullandı. Öte yandan sarı kırmızılıların ofansif orta saha ve santrfor arayışları sürerken, takımdan gönderilmek istenen Leroy George ve Serkan Kurtuluş'la da pazarlıklar devam ediyor.

- İzmir

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Fethiyespor Gölbaşıspor Çorumspor Spor Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title