Haberler

Görüntülü) Silopi'de Sağlıkçılar Hemşireler Günü'nü Kutladı

ŞIRNAK'ın Silopi ilçesinde Hemşireler Günü nedeniyle düzenlenen etkinliğe katılan sağlık çalışanları, canlı müzik eşliğinde halay çekip, oynayarak stres attı.

ŞIRNAK'ın Silopi ilçesinde Hemşireler Günü nedeniyle düzenlenen etkinliğe katılan sağlık çalışanları, canlı müzik eşliğinde halay çekip, oynayarak stres attı.

Silopi Devlet Hastanesi Başhekimliği tarafından düzenlenen Hemşireler Günü etkinliği ilçe merkezinden 5 kilometre uzaktaki özel bir tesiste yapıldı. Etkinliğe Kaymakam Savaş Konak ve İlçe Emniyet Müdürü Selçuk Erdoğan, Hastane Başhekimi Op.Dr. Serdar Munis, Hastane Müdürleri Mehmet Gürlek ile Mehmet Yalgattekin, Sağlık-Sen Silopi ilçe Temsilcisi Hasan Ökten ve sağlık çalışanları katıldı.

Sağlık çalışanları gecede, canlı müzik eşliğinde söylenen Türkçe ve Kürtçe şarkılarla halay çekti, Ankara havalarıyla oynadı. Gecede, Silopi Devlet Hastanesi Başhekimliği hastaneye katkı sunan Silopi Kaymakamı Savaş Konak ve İlçe Emniyet Müdürü Selçuk Erdoğan'a plaket ve çiçek takdim etti. Gecede ayrıca başarılı çalışanlara da takdir belgesi verildi.

Etkinlikte konuşan Kaymakam Dr. Sezer Işıktaş, Hemşireler Günü'nü kutlayarak, "Bu mesleğe başladığım için hiç sağlık memurluğu yapamadım ama ben de kendimi hep meslekten sayıyorum. Özellikle Kaymakamlık mesleğine başladıktan sonra kendime en yakın hissettiğim kurum sağlık kurumlarımız oldu. Silopi'ye gelmeden öncede nerede vali yardımcısı olarak görev yaptıysam valilerimiz tarafından sağlık meslek lisesi mezunu olduğum için il sağlık müdürlükleri genelde bana bağlandı. Silopi'deki malum yoğunluktan dolayı hastane ve sağlık personeli ile çok bir araya gelemiyoruz. Çok vakit geçiremiyoruz ama yani sürekli yanınızda olduğumu, sizlerle birlikte olduğumu bilmenizi isterim. Hemşirelerimizin, ebelerimizin, eczacılarımızın gününü kutluyorum" dedi.

Silopi Devlet Hastanesi Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Mehmet Gürlek de bölgede huzurun arttığını ifade ederek, "Bölgemizde artan huzur ve güven ortamından dolayı bu tarz etkinlikleri bu yıl ve bundan sonraki yıllarda daha rahat bir şekilde yapacağız. Silopi'nin dışarısındayız. Silopi yerleşim yerinin dışında bir eğlence tesisi burası. Yemekli bir mekanımız. Buraya kadar geldik, 200 kişi ile beraber. Hemşireler Haftası'nı hep beraber kutladık. Bundan sonraki yıllarda da bu şekilde kutlamayı ümit - Şırnak

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Selçuk Erdoğan Savaş KONAK Şırnak Silopi Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Mourinho Fenerbahçe'ye gelecek mi? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu, kaç kere şampiyon oldu? Galatasaray kaç şampiyonluğu var? Ligin bitmesine kaç hafta kaldı 2024? Survivor 3. eleme adayı kim oldu? 7Mayıs Survivor potada kimler var? Fenerbahçe başkanlık seçimi ne zaman 2024? 7 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 7 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 7 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! Rasim Ozan Beyaz Futbol'da neden yok, Beyaz TV'den ayrıldı mı? 7 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 7 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 7 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 7 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 7 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! 7 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 7 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title