Haberler

'Gönül Köprüsü' Öğrencileri Diyarbakır'da

Diyarbakır Valisi Hüseyin Avni Mutlu 'Gönül Köprüsü' Projesi Kapsamında Antalya'dan Gelen Öğrenci Grubunu Makamında Kabul Etti .

Diyarbakır Valisi Hüseyin Avni Mutlu 'Gönül Köprüsü' projesi kapsamında Antalya'dan gelen öğrenci grubunu makamında kabul etti .

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından organize edilen Gönül Köprüsü projesi kapsamında Antalya'dan bir grup öğrenci Diyarbakır'a geldi. Öğrenciler Diyarbakır Valisi Hüseyin Avni Mutlu'yu makamında ziyaret ederken Vali Mutlu, "Antalya tarihiyle, doğasıyla, deniziyle, Türkiye'nin turizm merkezlerinden biridir. Sizler Gönül Köprüsü projesi kapsamında güzel Diyarbakır'ımızı tanımaya geldiniz. İnşallah bu gezileriniz sizler için bu güzel şehri tanımaya vesile olur. Diyarbakır çok köklü bir şehir. 10 bin yıllık tarihi bulunmaktadır şehrimizin. Ümit ediyorum buradan güzel duygularla ayrılacaksınız. Diyarbakır'da sizden isteğimiz, ilimizin güzelliklerini gençlerden almış olduğunuz güzel enerjiyi Antalya'ya gittiğinizde yansıtmanızdır" dedi.

Öğrencilerle sıcak bir buluşmanın yaşandığı görüşmede Vali Mutlu öğretmenlere eğitime olan katkılarından dolayı teşekkür ederken, öğrencilere de başarıya ulaşabilmeleri için küçük ipuçları verdi.

(RB-RB-CMH-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title