Haberler

Gönen'de Gönül Elçileri Eğitim İçin Toplandı

Balıkesir'in Gönen ilçesinde, gönül ilçeleri eğitim için bir araya geldi.
Kaymakam Hüseyin Parlak ve eşi Öznur Parlak, gönül elçileri projesinin ikinci ayağı olan 'kadınlar için mesleki eğitim projesi' hakkında bilgilendirme toplantısı yaptı.

Balıkesir'in Gönen ilçesinde, gönül ilçeleri eğitim için bir araya geldi.

Kaymakam Hüseyin Parlak ve eşi Öznur Parlak, gönül elçileri projesinin ikinci ayağı olan 'kadınlar için mesleki eğitim projesi' hakkında bilgilendirme toplantısı yaptı. Tarım Müdürlüğü toplantı salonunda yapılan bilgilendirme toplantısına birim amirlerinin eşleri, sivil toplum kuruluş temsilcileri ve projede görev alan gönül elçileri katıldı. Kaymakam Hüseyin Parlak, toplumun kalkınmasında önemli yeri olan kadınlar için Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı tarafından yürütülen gönül elçileri pProjesinin ikinci ayağının başlatıldığını söyledi.

Parlak, "Çevrenizde herhangi bir sebeple eğitimlerini tamamlayamamış, fakat eğitimlerini tamamlamaya gönüllü olup da bu zamana kadar imkan bulamayan kadınlarımız için bu proje başlatıldı. Bu proje hakkında onları bilgilendirin" dedi. - BALIKESİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Hüseyin Parlak Balıkesir Gönen Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title