Haberler

Gonca Vuslateri ve Hakan Altun çiftinden ilk poz geldi

Güncelleme:

Yakın bir zaman önce aşk yaşadıklarını ilan eden Gonca Vuslateri ve Hakan Altun çiftinden ilk aşk pozu geldi. İlişkileriyle magazin gündemine bomba gibi düşen çiftin çektirdiği fotoğraf basına sızdı.

Yakın zaman önce adı Ajda Pekkan ile anılan şarkıcı Hakan Altun, oyuncu Gonca Vuslateri ile aşk yaşamaya başladı. Altun geçtiğimiz gün bir açıklama yaparak Gonca Vuslateri ile bir aydır birlikte olduklarını ve mutlu olduklarını söyledi.

İLK POZLARI ÇIKTI

Açıklamasında nazardan korktukları için ilişkileri uzak yaşamayı tercih ettiklerini söyleyen Altun ile sevgilisinin ilk fotoğrafı ortaya çıktı. 34 yaşındaki Vuslateri ile aşk yaşayan 48 yaşındaki Altun, İbo Show için İstanbul'a geldiğini ardından Emel Müftüoğlu'nun doğum gününde Gonca Vuslateri ile tanıştığını açıklamıştı.

Gonca Vuslateri ve Hakan Altun çiftinden ilk poz geldi

"NAZARDAN KORKUYORUM"

Altun açıklamasında, "Yıllar sonra böyle bir şey oldu hayatımda güzel gidiyor. Nazar değmez inşallah! Çok ortada yaşamayı sevmiyorum Çünkü nazara inanıyorum. Korkuyorum" demişti.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Gonca Vuslateri Ajda Pekkan Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (29)

nayır nolamaz:

bence nazar değerse daha iyi olur. . . Allah bilir tabii. . hakan altun kaliteli adam

17
3
yanıtYanıtla
zeynep:

TELEFONUN BAŞINDA ÇARESİZ BEKLEMELER BİTMİŞ ANLAŞILAN :)

14
3
yanıtYanıtla
Ankara:

Bu kadının bu kalas la ne işi var???

6
9
yanıtYanıtla
Adınız soyadınız:

Kızım çook ağır bir işe girdin. Bu adamı üzersen varya bu millet mahveder seni

12
2
yanıtYanıtla
celal T:

Hakan Altun meşhur olmasaydı, o suratına bakarmıydı acaba?

8
6
yanıtYanıtla
Veysel:

En sonunda bir baltaya sap olabildin hakan altun. İyi sahip çık yoksa bir daha bulaman

5
8
yanıtYanıtla
kok:

2 ay maksimum

10
3
yanıtYanıtla
pako:

neden geç kaldılar çok merak ediyorduk artık memleket rahat bir nefes alabilir çünkü her şey bunlara bağlıymış ülkede başka mesele yok allah akıl versın zeka yosunları

11
2
yanıtYanıtla
ÇAPKIN KIZ ASLI:

İKİ YETİŞKİN İNSAN AŞKA YENİ MACERALARA BERABER YELKEN AÇMAK İSTEMİŞLERSE KİME NE.

8
4
yanıtYanıtla
Ukala:

Aslım geldinmi

yanıt3
yanıt3
Tüm 29 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title