Haberler

Gömbe Yaylası'nda kar kartpostallık görüntüler oluşturdu

Güncelleme:

Antalya'da hafta sonu güneşli havayı fırsat bilen vatandaşlar, Gömbe Yaylası'nda kızılçam, sedir ve ardıç ağaçları gölgesinde karın keyfini yaşadılar.

Antalya'da hafta sonu güneşli havayı fırsat bilen vatandaşlar, Gömbe Yaylası'nda kızılçam, sedir ve ardıç ağaçları gölgesinde karın keyfini yaşadılar.

Geçtiğimiz hafta bölgede kar yağışı nedeniyle kısa bir süre yolları kapanan Gömbe Yaylası hafta sonu ziyaretçilerini ağırladı. Kar manzarası eşliğinde yaylanın yolunu tutan vatandaşlar piknik için Gömbe'yi tercih etti. Özellikle Kuruova mevkisine akın edenler, kartopu oynayıp, karda kaymanın keyfini çıkardı.

Piknikçilerden Hayriye Kızılkaya, "Türkiye'nin birçok bölgesi kışa teslim halde ancak burada bahar havası hüküm sürüyor. Kış mevsimindeyiz fakat biz şu an adeta baharı yaşıyoruz. Kendimizi şanslı hissediyoruz. Hava çok güzel. Geçen hafta yağışlı olan hava yerini güneşe bıraktı. Güzel bir ortamda güzel bir gün geçirdik" diye konuştu.

Bazı vatandaşlar da Gömbe Yaylası'ndaki harika kar manzaralarını görüntüleyerek, bu anları ölümsüzleştirdi.

Antalya'nın en ünlü yaylarından olan Gömbe Yaylası, Kaş'a 70 kilometre uzaklıkta yer alıyor. Elma, ceviz ve armuduyla ünlü Gömbe'ye yol boyunca kızılçam, sedir ve ardıç ağaçları eşliğindeki doğa manzarasıyla ulaşılıyor. Bir krater gölü olan Yeşilgöl ve 3 bin metre yükseklikteki Akdağ'ın zirvesinden 60 metre aşağıya düşen Uçansu Şelalesi'nin görüntüleri buraya gelenlere birbirinden güzel tabiat görüntüleri sunuyor. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Antalya Gömbe Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title