Haberler

Gölovasında Tatilciler İftarda Buluştu

Güncelleme:

Adana'nın Ceyhan İlçesine bağlı Yumurtalık Beldesine bağlı Gölovası köyü Sahil mahallesinde ikamet eden tatilciler düzenledikleri iftar yemeğinde bir araya geldiler.

Gölovası köyü Sahil mahallesi sakinlerinden Gürkan Tekin "Ramazan ayının gelmesiyle birlikte komşularımız arasında küçük bir iftar düzenlemek amacıyla çıktığımız yolda orta halli ve geleneksel olarak yapmayı planladığımız ilk iftarı bugün gerçekleştirdik. Bu güzide iftar buluşmamızın birlik ve beraberliğimizi arttırmasını umuyorum. İftar programına katılım gösteren tüm misafirlerimize teşekkür ediyorum." Şeklinde konuştu.

İftarda Müjdeler verildi

Sahil mahallesinin sorunlarının da konuşulduğu iftarda konuşan Yumurtalık Belediyesi ASKİ Müdürü Bahri Ateş ise iftara katılanlara su müjdesi verdi.

Ataş"Köy halkımızın yaşadığı su probleminin çözümü için bugüne kadar önemli adımlar atıldı. Gölovası köyü ve Sahil mahallesinde yaşanan su sıkıntılar inşallah önümüzdeki hafta içerisinde Yumurtalık ilçesinde kalmadığı burada su sıkıntısı kalmayacak" dedi.

Gölovası Köyü Muhtarı Hidayet Çomuk ile Akyazı Köyü muhtarı Aynur Gökalp Sahil mahallesinin yaşadıkları sorunların çözülmesi için çalışma yapacaklarını ifade etti.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Yumurtalık Ceyhan Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title