Haberler

Gölköy Belediyesi'nden İftar Yemeği

Gölköy Belediyesi, vatandaşlara iftar yemeği verdi.

Gölköy Belediyesi, vatandaşlara iftar yemeği verdi. İftar programı büyük ilgi gördü.

Gölköy Belediyesi'nin Düğün Salonunda düzenlediği İftar programına Ordu Milletvekilleri Fatih Han Ünal, Mustafa Hamarat, Gölköy Belediye Başkanı Ali Kemal Mert, belde belediye başkanları ve çok sayıda Gölköylü katıldı.

İftar programında açılış konuşması yapan Gölköy Belediye Başkanı Ali Kemal Mert, katılımları için milletvekillerine ve Gölköylülere teşekkür etti.

ÜNAL: "SADECE SEÇİM ZAMANI DEĞİL, HER ZAMAN İLÇE ZİYARETLERİ YAPIYORUZ"

Ordu Milletvekili Fatih Han Ünal, Gölköy'de iftar açmanın mutluluğunu yaşadığını belirterek,"İmkan buldukça ilçelerimizi geziyoruz. Sadece seçim zamanı değil, her zaman ilçe ziyaretleri yapıyoruz. Bu ziyaretleri yaparken de, seçimden önce verdiğimiz sözleri takip ediyoruz.Yakın zamanda daha önce sözünü verdiğimiz Sağlık Meslek Lisesinin onayını aldık.İnşallah verdiğimiz sözleri tek tek yerine getiriyoruz."dedi.

HAMARAT: "PROJELERİN ÇOĞUNU GERÇEKLEŞTİRDİK"

Milletvekili Mustafa Hamarat ise, ramazan ayını mümkün mertebe ilçelerde geçirmeye çalıştıklarını vurgulayarak, "Bugün Gölköy'de iftar yemeğinde bir aradayız. Bu salona aday tanıtım toplantısına gelmiştik. Şu an o zamanı hatırladım. Özellikle de rahmetli milletvekilimiz Harun Çakır'ın konuşmasını hatırladım. O zaman bu salonda 6 da 6 proje pankartı vardı. Her milletvekili için bir proje talebi vardı. Biz de gelinen süre içerisinde bu projelerinin çoğunu gerçekleştirdik. Ordu- Gölköy yolu başladı. Sağlık Meslek Lisesi açıldı. Kısa zaman içerisinde Meslek Yüksek Okulu da açılacak" diye konuştu. - ORDU

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Gölköy Belediyesi Ali Kemal Mert Fatih Han Ünal Ordu Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title