Haberler

Gökhan Ve Reyhane Evliler Kervanında

Güncelleme:

Gökhan Barış ile Reyhane Kuşak evliler kervanında.

Barış ve Kuşak ailelerinin en mutlu günü. Ferda ve Hatice Barış'ın biricik oğulları Gökhan ile Ziynet ve Yusuf Kuşak'ın güzel kızları Reyhane; düzenlenen törenle dünya evine girdi. Hisar Koleji salonunda gerçekleştirilen genç çiftin nikahını Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker kıydı.

Mehmet Selim Allahverdi ve Ebuziye Barış'ın şahitlik ettiği nikah töreninde evlilik cüzdanını gelin Reyhane Barış'a takdim eden Başkan Köşker, "Yuvayı dişi kuş yapar. Toplumumuzun temel taşı kutsal aile bağında en önemli görevi üstlenen hanım kardeşlerimiz başımızın tacı. Barış ve Kuşak ailelerini böylesine güzel bir mutluluk etrafında birleştiren bir törende yer almaktan ötürü mutluyuz.

Bugün yeni bir aile kurmak üzere olan Gökhan ve Reyhane kardeşlerime sağlık, sıhhat dolu bir beraberlik dilerim. Allah her daim mutlu ve mesut etsin" dedi. Başkan Köşker'in damat Gökhan Barış'a "Hanıma biat et rahat et" şeklindeki önerisi salonda esprili bir havanın oluşmasına neden oldu.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Adnan Köşker Gökhan Barış Gebze Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title