Haberler

Gökhan Özoğuz, İstanbul seçimi öncesi dua etti!

Güncelleme:

Sosyal medya hesabından yaptığı siyasi paylaşımlarla çok konuşulan Gökhan Özoğuz, yaklaşan İstanbul seçimi öncesi dua etti.

Sosyal medya hesabını aktif olarak kullanan ve siyasi gündeme dair yaptığı tespitlerle öne çıkan şarkıcı Gökhan Özoğuz, Twitter hesabı üzerinden 'yönetici' duası paylaştı.

"ŞEFFAF YÖNETİCİLER NASİP EYLE"

Acun Ilıcalı'nın sunuculuğunu üstlendiği 'O Ses Türkiye'nin jüri koltuğundan kalktıktan sonra yeniden müzik kariyerine dönen Gökhan Özoğuz, bir yandan da siyasi gündeme dair yorumları ve tespitleriyle kendisinden söz ettiriyor. İnandığı doğruları söylemekten geri durmayan ve siyasi tavrını net bir şekilde ortaya koyan Özoğuz, twitter hesabından yaptığı son paylaşımda yaklaşan İstanbul Belediyesi seçimleri öncesi önemli konuların altını çizerek dua etti. Özoğuz, paylaşımında, "Allahım; HER ZAMAN Ülkemizin başında Parti gözetmeksizin geleneklerine, Atatürk ilke ve inkilaplarına bağlı, ülkesinin ilerlemesini ve gelişmesini düstur edinmiş, özverili,dürüst,ileri görüşlü, hakkaniyetli, eşitlikçi, kucaklayıcı şeffaf yönetici"LER" olmasını nasib eyle Aminn." ifadelerini kullandı.

Gökhan Özoğuz, İstanbul seçimleri öncesi dua etti!

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Haberler

500

Yorumlar (84)

GÜNEY DOĞULU:

Gökhan ÖZOĞUZ kardeşim senin allahına kurban olayım. Adam gibi adamsın. Hayat tarzın beni ilgilendirmez. Dövmelerin küpelerin giyim tarzın ne olursa olsun sana çok yakışıyor. Sen bizim canımızsın özünle sözünle kalbimizde yer ettin. Sanatçılığın, her şeyinle örnek dürüst hümanist bir sanatçısın. Allah yolunu her zaman açık etsin inşallah. Seni ve sanatını sanatçılığını seviyorum. Seni yaradana kurban olurum. Her şey güzel olacak. Allah''ın izniyle

21
35
yanıtYanıtla
6.FİLO:

Gökhan öyle bir zaman gelecek ki düğün salonları ve türkü evlerinde şarkı söylemek için insanlara yalvaracaksın.

26
17
yanıtYanıtla
BEKA:

GÖKHAN SANATÇI OLMUŞSSUN AMA ADAM OLAMAMIŞSSIN SENİN GİBİ YARATIKLARIN DUASI KABUL OLMAZ

19
24
yanıtYanıtla
çoban:

kurban bayramına az kaldı koyun dikkat et

yanıt10
yanıt6
çobana cvp:

17 senede koyulanlar yemedı dıyosun çoban

yanıt6
yanıt1
Vatandaş:

Yorumlara bak herkes allah olmuş hüküm veriyor :D ahahaha. Twit gayet güzel. Sanatçı budur.

19
23
yanıtYanıtla
çağo:

boş boş konuşma serseri

yanıt18
yanıt11
adsız aslan:

PAZAR GÜNÜ YILDIRIM MI DİYECEĞİZ YOKSA SİSİ Mİ DEMİŞ BEYEFENDİ. . . SENDEN İYİ SİSİ Mİ VAR. . . . SEN MÜSLÜMAN GEÇİNİYORSUN AĞZINDAN ÇIKANLARI KULAKLARIN DUYUYORMU. . SEN BU HAKARETLERİN AŞAĞILAMALARIN HESABINI NASIL VERECEKSİN. . CAMİ AVLULARINDA ATTIĞIN İFTİRALARIN HESABINI NASIL VERCEKSİN. . BİR MÜSLÜMAN OLARAK UTANIYORUM. . İSLAMİYETE ZARAR VERİYORSUNZ. . YALAN, İFTİRA, GIYBET HİÇ ÇEKİNMEDEN HERYERDE SÖYLÜYORSUNUZ. . . SİZİ ALLAHA HAVALE EDİYORUM. . . .

15
26
yanıtYanıtla
tc:

göthan bey akp sonunda hepinize doga etmeyi ögretti aynaya birbak ne görüyorsun atam kim senkim hatsiz

21
15
yanıtYanıtla
gerçeker:

bana bak TC rumuzlu ATA''yı ağzına almadan önce ona hakaretler yağdıranları kimlerin koruyup ödüllendirdiğini öğren ayrıca o efendi insanın ismi senin terbiyesizce yazdığın gibi deyil GÖKHAN anladınmı GÖKHAN GÖKHAN GÖKHAN. . .

yanıt0
yanıt1
Tüm 84 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title