Haberler

Gökhan Birben Garajistanbul'da

Güncelleme:

Gökhan Birben sizi Karadeniz'in yeşil melodileri ile buluşturacak.

Karadeniz'in güçlü sesi Gökhan Birben, 23 Şubat Cumartesi akşamı Garajistanbul'da sevenleriyle buluşuyor.

Beyoğlu Metropol müzik tarafından başlatılan albüm çalışması sırasında, Kazım Koyuncu'nun müziklerini yaptığı "Gülbeyaz" adlı dizi filmde okuduğu "Hey Gidi Karadeniz" isimli şarkı ile bir anda milyonların sevgilisi haline gelen Gökhan Birben, dördüncü albümü ile müzikseverleri Karadeniz'in yemyeşil doğasına götürecek.

Yöresel kıyafetler ile Atma türküleri söyleyen Karadeniz kadınlarının olduğu gecede, İbrahim Karaca da şiirleri ile Gökhan Birben'e eşlik edecek.

Gökhan Birben Hakkında

Rize'nin Pazar ilçesine bağlı Xaçapit köyünde doğdu. Müziğe olan tutkusu, çocukluk yaşlarında annesinden duyduğu türkülerle başladı. İlk, orta ve lise eğitimini memleketi Rize'de bitirdi. İstanbul'a müzik eğitimi için gelen sanatçı, Kadıköy'de özel bir müzik okulunda şan dersleri almaya başladı. Memleket hasreti onu, okulunu yarıda bırakıp yeniden Rize'ye dönmeye zorladı. Özel bir radyoda program yapmaya başlayan Gökhan Birben, müzikal çalışmalarını sürdürmeye devam etti.

Müzik yolunda aldığı olumlu eleştiriler ile yeniden İstanbul'a dönen Gökhan Birben, birlikte çalıştığı aranjörü Kemal Sahir Gürel ve daha önceden tanıştığı Kazım Koyuncu ile bir araya gelerek iki eserden oluşan bir demo kayıt yaptılar.

Özellikle Karadeniz'in doğusunda Lazca, Hemşince, Gürcüce ve Rize Trabzon yöresine ait otantik Türkçe anonim halk türkülerini derleyip yorumlayan Gökhan Birben'in, Hey Gidi Karadeniz, Asa Sevdam, Bir Türkü Ömrüme ve son olarak Bulutların Göz Yaşı, isimli albümleri bulunmaktadır..

Gökhan Birben, bir doğa tutkunu… Onu dinledikçe, Karadeniz'in yemyeşil ve gür ormanlarında kaybolacaksınız…

Tarih: 23 Şubat Cumartesi

Saat: 21.30

Yer: Garajistanbul / Beyoğlu

Kaynak: Bültenler / Güncel

Gökhan Birben Karadeniz Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki! Diyarbakır Belediyesi bayrak olayı ne? Belediye meclisinden kaldırıldı mı? Beşiktaş Ankaragücü maçı CANLI izle! 19 Nisan BJK Ankaragücü Konferans Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 21 Nisan 2024 Günlük Burç Yorumları: AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 21 Nisan Pazar burç yorumları nedir? Gaddar 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kızılcık Şerbeti 68. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Sarı kod uyarısı nedir? İşte MGM Sarı kod uyarısının anlamı Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 671. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Ateş Kuşları 52. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 9. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? 19-20 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? NO Pelicans Sacramento Kings NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 19 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Miami Heat Chicago Bulls NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 19 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! 19-20 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title