Haberler

Gökçe Hatun ve Tuğtekin Diriliş Ertuğrul'a Veda Etti

Güncelleme:

Reyting rekortmeni Diriliş Ertuğrul dizisinde Gökçe Hatun karakterini canlandıran Burcu Kıratlı ve Tuğtekin karakterine hayat veren Uğur Güneş veda mesajı yayınladı.

TRT 1 ekranlarının sevilen dizisi Diriliş Ertuğrul'da Gökçe Hatun, 57. bölümde Noyan tarafından kılıçla boğazı kesilerek öldürülmüştü. Böylece diziden ayrılan Gökçe Hatun yani Burcu Kıratlı, İnstagram hesabından duygusal bir vedada bulundu.

İşte Burcu Kıratlı'nı veda mesajı;

"Her güzel şeyin sonu vardir derler. Yanlış ! Her güzel şey sonsuzdur... Nefes aldığınız sürece hafızanızda, anılarınızda sizinle yaşar. Diriliş ailesi de benim için sonsuz güzel anılarımdan. Her saniyesine her sahnesine hayat vermekten cok mutlu oldugum Gökçe Hatun'un sizler tarafından bukadar sevilmesi beni çok çok mutlu etti ve gururlandırdı. İyiki varsınız. 2 sene boyunca okadar cok şey paylaştıkki anlatmaya kelimeler yetmez. Cok sey yaşadik,öğrendik,öğrettik en önemli cok güzel ve sağlam bir bağ kurduk ekibimiz biz ve sizlerle asla kopmayacak bir bağ, Set ekibimiz, kamera arkasi kahramanlarimiz, yönetmenimiz çook sevdiğim oyuncu arkadaşlarim ve tabiki yapımcımız ve senaristlerimiz... Emeği geçen herkes hayatımın bir parçası oldunuz iyikide oldunuz."


TUĞTEKİN DE AÇIKLADI

Öte yandan Diriliş Ertuğrul dizisinde Tuğtekin karakterine hayat veren Uğur Güneş yaptığı açıklamada dizide rolünün bittiğini ve diziden ayrıldığını açıkladı.

İşte Uğur Güneş'in o açıklaması;


Kaynak: Haberler.com / Magazin

Diriliş Ertuğrul Burcu Kıratlı Gökçe Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

500

Yorumlar (7)

Adsız ben:

Zaten izlemiyordum benim için önemli değil!!! ¡!!!!!!!

2
25
yanıtYanıtla
akkafa:

Allah razı olsun sizden dizideki rolünüzüde hakkıyla çok güzel oynadınız. . . osmanlının ne zahmetle kurulduğunu gösteren bir dizide yer aldığınız için teşekürler. . .

7
0
yanıtYanıtla
HI HI EVET:

EĞER BİZANSA GELECEĞİM DEMESEYDİ DİZİDE ÖLMEZDİ. FAKAT BİZANSA GELİRİM DİYİNCE ÖLDÜRDÜ SENARİST. BİZANSA BERABER GİTSELER GÜÇ SAVAŞI OLABİLİRDİ BUDA TARİHTE OLMADIĞI İÇİN ÖLDÜ. KEŞKE ÖLMEYİP GÖÇTE AYRILSALARDI BU KADAR ÜZMEZDİ BİZİ

2
0
yanıtYanıtla
volkan:

diziyi izlemeyenler yorum yapmasin izlemeyen türke tahammül edemeyendir

2
0
yanıtYanıtla
akkafa:

sen ermenisin galiba yada alman yada ingiliz d. yada gavurlardan birisin galiba yazındaki hakarette senin karaktersizliğini ortaya koyuyor seç yukardaki gavurlardan birinide ne olduğunu bilelim ona göre ağzının payını verelim . .

yanıt2
yanıt4
yanii:

simdide bir ask disizi ceksinler oda izlenir :D heen sıcagı sıcagına :D sevenler kavussun

1
1
yanıtYanıtla
Hatun:

Alakasız gündoğdu ve sungur tekin ahlata gideceklerdi tuğtekin ve obası ertuğrul izinde gidebilirlerdi boyundurluk altına alırdı. Senarist, olmayanları eklemek konusunda üstüne yok. Noyanın tarihi gibi halimenin saray hanedanlığından olması gibi. Osmanlı nasıl oluştu sanıyorsunuz güç birliğiyle birleşerek boyundurluk altına alarak. Yani obanın bir kısmı ahlata gidecek bir kısmı söğüde gidecek.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title