Haberler

    God of War Ragnarok'un Ertelenme Nedeni Ortaya Çıktı

    Güncelleme:

    Kratos'u canlandıran Christopher Judge, God of War Ragnarok'un neden ertelendiğini açıkladı.

    Büyük merakla beklenen God of War Ragnarok'un bir yıl ileriye ertelenmesinin arkasındaki neden belli oldu.

    Kratos'u canlandıran ve seslendiren aktör Christopher Judge, paylaştığı bir tweet dizisinde God of War Ragnarok'un ertelenme nedeni hakkında konuştu. Judge, sağlık sorunları nedeniyle iki ameliyat geçirdiğini belirterek, "God of War Ragnarok benim yüzümden ertelendi" dedi.

    "2019'un Ağutos ayında yürüyemiyordum. Bel ameliyatı ve diz ameliyatı olmak zorundaydım. Benim iyileşmemi beklediler" diye yazdı ve bu süreçte geliştirici stüdyo Santa Monica'dan büyük destek ve sevgi gördüğünü belirterek teşekkür etti.

    IGN Tüm Zamanların En İyi Oyununu Seçti: God of War

    Aynı tweet dizisinde Christopher Judge ayrıca bir itirafta da bulundu ve Ragnarok geliştirildiği esnada Kratos rolünü bıraktığını fakat daha sonra bu kararından vazgeçtiğini açıkladı. Bunun nedeni ise ilk oyunu yöneten Cory Barlog'un ikinci oyunun yönetmen koltuğunda yer almayışı. Onun yerine God of War Ragnarok'u seride uzun yıllar görev alan bir isim olan Eric Williams yönetiyor. Jugde, bunu ilk öğrendiğinde Kratos rolünü bıraktığını ancak daha sonra Cory Barlog'un kendisini ikna ettiğini söyledi.

    "Barlog bana devam oyununu yönetmediğini söylediğinde işi bıraktım (şaka yapmıyorum). 'Bana güveniyor musun' diye sordu, 'evet' dedim. Eric'in (Ragnarok'un yönetmeni) süper biri olduğunu söyledi. Öyle olsa iyi olur dedim. ve evet, Eric Williams gerçekten harika birisi."

    God of War Ragnarok'un Neden İskandinav Macerasını Sonlandırdığı Açıklandı

    2018'de çıkan God of War'un doğrudan devamı olan God of War Ragnarok, ilk duyurulduğunda çıkış tarihi 2021 olarak açıklanmıştı. Daha sonra uzun bir süre oyunla ilgili yeni bilgi veya görüntü paylaşılmamış ve 2022'ye ertelenmişti. En sonunda ise bu ayki PlayStation Showcase etkinliğinde oyuna ait ilk fragman gösterilmişti.

    God of War Ragnarok, 2022'de PlayStation 4 ve PlayStation 5 için çıkacak.

    ?

    The post God of War Ragnarok'un Ertelenme Nedeni Ortaya Çıktı appeared first on SaveButonu.

    Kaynak: SaveButonu / Gamegar

    Santa Monica Haberler

    Bakmadan Geçme

    2024-KPSS Lisans Öğretmenlik Alan Bilgisi Testi (ÖABT) ne zaman? #128204 Başvurular başladı mı? Dilan Polat ve Banu Parlak davası ne oldu? Dilan Polat ile Banu Parlak duruşmasında karar belli oldu mu? Öğrencisine taciz iddiasıyla tutuklanan öğretmen kim? Olay ne, nerede oldu? Dilan Polat çıkıyor mu? Dilan Polat, Banu Parlak duruşmasında ağladı mı? Nilda Polat'a dokunmak istedi, eşinin elini tuttu... 22 Nisan hangi burç? 22 Nisan'da doğanlar hangi burç oluyor? 22 Nisan tarihi hangi burç olur? 25 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Ahmet Can kimdir? Ahmet Can Altıntaş kaç yaşında, nereli? Ahmet Can puan aldı? Çorlu tren kazasında kaç kişi öldü? Çorlu tren kazası ne zaman, kaç yılında oldu? Ehliyet alımında yeni bir karar! Kimler ehliyet alamayacak? Ehliyet alabilmenin şartları neler? 1 Mayıs resmi tatil mi? 1 Mayıs Çarşamba günü tam gün mü, yarım gün mü tatil olacak 2024? ADET GECİKMESİ NEDEN OLUR? Adet gecikmesinin en yaygın sebebi ne? Çorlu tren kazası duruşması ne zaman? Çorlu tren kazası davası ne oldu? 25 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Bilge Can kimdir? Bilge Can kaç yaşında, nereli? Bilge kaç puan aldı? Demet Akalın ve kiracı olayı ne? DEMET AKALIN kiracısı ile kriz mi yaşadı? Demet Akalın, evini ne kadara kiraladı, olay ne? Sevda Türküsev kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Sevda Türküsev kaç yaşında, nereli? Sevda Türküsev biyografisi! Kilis Belediyesi hangi parti? Kilis Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title