Haberler

Gmis'e Hayırlı Olsun Ziyaretleri Sürüyor

Genel Maden İşçileri Sendikası (Gmis) Genel Başkanı Ramazan Denizer ve Yeni Yönetim Kuruluna Nezaket Ziyaretleri Sürüyor.

Genel Maden İşçileri Sendikası (GMİS) Genel Başkanı Ramazan Denizer ve yeni yönetim kuruluna nezaket ziyaretleri sürüyor.

Zonguldak Karaelmas Üniversitesi (ZKÜ) Rektörü Prof. Dr. Bektaş Açıkgöz, Amelebirliği Başkanı İsmail Hakkı Ertürk, İl Milli Eğitim Müdürü Harun Girgin, Sakatlar Derneği Zonguldak Şube Başkanı Hüseyin Şirin, Ülkü Tek Şubesi eski başkanı ve MHP Milletvekili aday adayı Saruhan Çınar, TTK Genel Müdürlük Müşaviri İsmail Verimbaş, TTK Karadon Kilimli İşletme Müdürü Yusuf Çalık, Dr. Yücel Alagöz, sivil toplum örgütü temsilcileri ile çok sayıda maden işçisi GMİS Genel Başkanı Ramazan Denizer'i ziyaret ederek, yeni görevinde başarılar dilediler.

Denizer'e, başarılı bir çalışma dönemi geçirme temennisinde bulunan Rektör Açıkgöz, "Zonguldak'a ilk geldiğimde bana iki kurumdan bahsettiler. Biri TTK, diğeri Genel Maden İşçileri Sendikası. Yani Türkiye'den bakıldığında Zonguldak böyle görülüyor. Benim madenciye büyük saygım var. Çünkü onlar dünyanın en zor mesleğini yapıyorlar. Ve öyle bir meslek ki iş kazalarında yaşamını yitirenlerin çocukları gözünü bile kırpmadan aynı işyerinde, aynı zorluklarda çalışmayı göze alıyorlar. TTK olsun, Kardemir olsun, Erdemir olsun bunlar herhangi bir kuruluş değil. Ekonomik ve sosyal boyutuyla yöremizin ve ülkemizin can damarı olan kuruluşlar. Bunlar ulusal çapta en büyük değerlerimiz. Ve bunları yaşatmak, verimli kılmak hepimizin görevidir. Biz üniversite olarak her türlü katkıyı vermeye hazırız" dedi.

Üniversitenin 2008-2010 dönemini kapsayan projesi bulunduunu kaydeden Açıkgöz, ilgi projeyi GMİS Genel Başkanı Ramazan Denizer'e sundu. Rektör Bektaş Açıkgöz, projenin 3 ana bölümden oluştuğunu ve içerisinde çevre ile ilgili bölümlerin de bulunduğunu söyleyerek destek istedi.

Ziyaret için gelenlere teşekkür eden Denizer, TTK'da en üst düzeyde üretim yapmayı hedeflediklerini söyledi. Geçtiğimiz hafta Devlet Bakanı Mehmet Ali Şahin ile yaptığı görüşmede sorunları ilettiklerini ve gerekenin yapılacağı sözünü aldıklarını anlatan Denizer, "Bu bir hizmet yarışıdır. Bayrağı biz devraldık ve onu daha yükseklere taşıma azmindeyiz. Yeni bir yönetim, yeni bir heyecan ve yeni projelerimizle işi devraldık. Ekmeğimize, aşımıza sahip çıkarak üretimi en üst seviyelere taşımayı hedefliyoruz. Ama bu işçi sağlığı ve iş güvenliği önlemleri ile birlikte ve iş barışı bozulmadan sağlanacak bir üretim artışı hedefidir. Şuan kurumuzda acilen 2 bin + 2 bin olmak üzere 4 bin gruplu üretim işçisi açığı var. Ayrıca 500 de yan sanatlarda işçi açığımız bulunuyor. Havzamızda hazır kömür, işçi açığı nedeniyle kazılmayı bekliyor. Bizim işimiz kömür çıkartmaktır. Hiç kimse huzurumuzu bozmasın" diye konuştu.

(SD-AK)

21.05.2007 19:05 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

Bakmadan Geçme

Mourinho Fenerbahçe'ye gelecek mi? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu, kaç kere şampiyon oldu? Galatasaray kaç şampiyonluğu var? Ligin bitmesine kaç hafta kaldı 2024? Survivor 3. eleme adayı kim oldu? 7Mayıs Survivor potada kimler var? Fenerbahçe başkanlık seçimi ne zaman 2024? 7 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 7 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 7 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! Rasim Ozan Beyaz Futbol'da neden yok, Beyaz TV'den ayrıldı mı? 7 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 7 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 7 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 7 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 7 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! 7 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 7 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title