Haberler

    Giggs Daha Fazla Oynamak İstiyor

    Takımda daha çok forma giymek istediğini belirten Giggs, istikrarı yakalamaları gerektiğini söyledi.

    Manchester United'ın veteran oyuncusu Ryan Giggs, Olympiakos karşısında aldıkları galibiyetin ardından istikrarlı olmak istediklerini söyledi.

    David Moyes'in öğrencileri, Şampiyonlar Ligi ikinci turunun ilk maçında Olympiakos'a 2-0 yenilmelerine rağmen rövanş maçında rakiplerini 3-0 yenmiş ve çeyrek finale çıkmayı başarmıştı.

    Takımda daha çok oynamak istediği söyleyen Giggs, "Muhtemelen son birkaç ay içinde istediğim kadar oynayamadım." şeklinde konuştu.

    Olympiakos maçını değerlendiren 40 yaşındaki oyuncu, "Olympiakos gibi bir takıma karşı oynamak bence güç, deneyim gibi şeylerin karşısımı. Biz de neler yapabileceğimiz gösterdik." ifadelerini kullandı.

    Giggs insanların takımı eleştirmesini de, "İnsanların neden böyle düşündüğünü anlamak zor değil. Bu sezon düzenli bir şeyler üretemedik. Ama ben takımdaki kalitenin çok yüksek olduğunu düşünüyorum. Biz yeterince tutarlı olamadık. Biraz hayalkırıklığı yaşadık. Ama ben her antrenmanda takımın yeteneğini görebiliyorum." sözleriyle değerlendirdi.

    Kaynak: Goal.Com / Spor

    Manchester United David Moyes Ryan Giggs Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title