Haberler

Gezici'nin Anketinde AK Parti Rekor Kırdı! HDP ve MHP'ye Büyük Şok

Güncelleme:

Gezici Araştırma Şirketi, son yaptırdığı anketi yayınladı. 'Bugün seçim olsa' anketinde HDP ve MHP baraj altı kalıyor, AK Parti yüzde 56'lık oy oranıyla rekor kırıyor.

Hükümete en keskin muhalif araştırma şirketi olan Gezici Araştırma son yaptırdığı anketi yayınladı. Ayşenur Aslan'ın Halk TV'de sunduğu Medya Mahallesi'nde yayınlanan son ankete göre; AK Parti tarihi rekor elde ederken, HDP ve MHP ise baraj altında kalıyor. CHP'nin oy oranını koruduğu görülüyor.

Bugün seçim olsa partilerin oy oranları:

AK Parti: % 56

CHP: % 25.8

MHP: % 8.9

HDP: % 7.3


KASIM AYINDA REFERANDUM

Millet başkanlık sistemine de yüzde 56 oranında destek veriyor. Murat Gezici Kasım ayında iki sandıklı bir referandum olacağını bunun Anayasa ve başkanlık olacağını söylüyor.

BAŞKANLIK SİSTEMİNE DESTEK YÜZDE 55

Anket kapsamında "başkanlık sistemini destekliyor musunuz" sorusu da soruldu. Katılanların yüzde 55.2'si olumlu yanıt verirken desteklemeyenlerin oranı ise yüzde 35,5 oldu.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Murat Gezici AK Parti Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Meteoroloji'den toz taşınımı ve fırtına uyarısı! 24 Nisan yağmur var mı, hava nasıl olacak? 21 Nisan hangi burç? 21 Nisan'da doğanlar hangi burç oluyor? 21 Nisan tarihi hangi burç olur? 24 Nisan Çarşamba 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 24 Nisan burç yorumları nedir? AKREP DOLUNAYI ne zaman? Akrep Dolunayı etkileri neler? Burçlara etkileri neler olacak? BURÇ YORUMLARI! 1 Mayıs'ta Taksim Meydanı kapalı mı, neden kapalı? Taksim Meydanı'nda 1 Mayıs kutlamaları yasak mı? Samsun Belediyesi hangi parti? Samsun Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Özgür Özel ne zaman görüşecekler? Buket Dereoğlu kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Buket Dereoğlu kaç yaşında, nereli? Buket Dereoğlu biyografisi! Sandık Kokusu kadrosuna hangi isim katıldı? Kadroya dahil olan isim kim? Hande Sarıoğlu ve Yağmur Çevik canlı yayında neden kavga etti? Kavganın sebebi ne? Borsa bugün kapalı mı? 24 Nisan Çarşamba bugün borsa açık mı, saat kaçta açılacak? Semih Kılıçsoy, Fenerbahçe derbisinde oynayacak mı? Semih'in sakatlığı bitti mi? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu'nun yüksek lisansı sahte çıktı! Elif Aslı Yıldız istifa etti mi? Yüksek lisansı sahte mi çıktı? Erinç Sağkan kimdir? Halk Tv konuğu Erinç Sağkan kaç yaşında, nereli? Erinç Sağkan biyografisi! Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu kimdir? Patiswiss CEO'su Elif Aslı Yıldız istifa etti mi? Elif Aslı Yıldız kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (91)

AVŞİN:

BU KADAR İNSAN ÖLÜYOR DEVRAN YİNE O DEVRAN BU KADAR KOYUN SURÜSÜ NERDEN BİR ARAYA GELMİŞ HAYRET

34
105
yanıtYanıtla
SİZİ GİD İHAÇLI PROJESİ AKP-LİLER SİZİ:

MERAL AKŞENER KORKUSU SARDI HEPSİNİ EY HAÇLI PROJESİ AKP VE HDP EYYY AKP KARŞISINDA UYUYAN KILIÇ VE BAHÇELİ DÖRDÜNÜZ TOPLANSANIZ BİR MERAL AKŞENER ETMEYECEKSİNİZ BU GÜNDEN SONRA MİLLET BIKTI SİZDEN MERAL ÜMİT SİNAN KORAY DÖRT PARTİYE BEDEL TÜRK MİLLETİ 15 YILIN HESABINI SORACAK SİZDEN KORKUNUN ECELE FAYDASI YOK AKP DEMEK HAÇLI PROJESİ DEMEK İNKAR EDEN KAFİR OLSUN MU

26
110
yanıtYanıtla
adam:

Ne kadar sehit, ne kadar yolsuzluk, ne kadar istismar pisliginin üstünü örtmek varsa, o kadar da OY var. Ne omurgasiz bir milletmisiz biz be kardesim. Insanin midesi bulaniyor yani. . .

41
56
yanıtYanıtla
adam:

Ahmet, yalanmi? Ulan siz tarihin yolsuzlugunu yuttunuz, Ensar vakfi olayina sustunuz, Siz mi adamsiniz omurgasizlar? HADI ORDAN

yanıt2
yanıt0
TUNCAY:

Baas ile AKP yi bir gören zihniyet. AKP den önce bu ülkede yaşamadı sanırım. ülkeye en büyük özgürlükler AKP zamanında geldi. AKP den önce kürdüm demeye ar ediyordu kürt kardeşlerimiz. kendi anketlerinize de inanmamaya başladıysanız artık ümitsiz vakasınız. her seçim öncesi anketler aşağı yukarı AKP yi doğru tutturuyordu ve siz gene yandaş anketçiler falan derdiniz. şimdi karşı anketçilerde doğru konuşmaya başladı. onu da çamurluyorsunuz çünkü heryeriniz batak. elinize de anca çamur geliyor :):):)

45
12
yanıtYanıtla
adem oğlu:

Doğru anket. . yiğidin hakkını Yiğide vermek gerekir. Güçlü , onurlu , Mert LİDER R. T. ERDOĞAN

8
41
yanıtYanıtla
ŞANLIURFA:

BÖYLE GİDERSE NURAY MERT, NAZLI ILICAK ÇATLARLAR

32
10
yanıtYanıtla
mardin merkez:

Bunu anlayın artık HDP yüzde 10 barajının altında kalmaz. en kötü yüzde 11 olur, zaten bu savaşın sebebide hdp yi baraj altında bırakmak

11
31
yanıtYanıtla
MERAL AKŞENER DEMEK TÜRK MİLLETİ DEMEK:

MERAL AKŞENER KORKUSUNDAN AKP-LİLERİN VE CHP-LİLERİN UYKULARI KAÇMIŞ HER GECE KABUS GÖRÜYORLARMIŞ AKP TOPLAMA PARTİ TABANI YOK YÜZDE BEŞ SAADET TABANI VAR ESKİ ANAP-LILARIN DYP-NİN OYLARI İLE BU GÜNE GELDİLER CHP DE ULUSALCILAR MERAL AKŞENER DİYORLARMIŞ ESKİDEN ANAPA DYP-YE OY VERENLER MERAL AKŞENER DİYORLARMIŞ

25
10
yanıtYanıtla
RENAS:

baas rejimi de tıpkı Erdoğan da olduğu gibi korkuimparatorluğunu yayarak hakı korktark halkın kendi tarafı seçmesden başka bir şans tanımıyordu. ne oldu tüm diktatörlerin snu gördüğünüz gibi UZUN ADAMINDA SONU O OLUR. BU ÜLKEDE BARIŞ ÖZGÜRLÜK GELMEDİĞİ SÜRECE KAOS VE YAĞMALAMA DEVAM EDER EYY TÜRK HALKI UYANIN KÜRTLERLE BERABER BU VAHŞETE DUR DEYİN YOKSA KAYBEDEN TÜRK OLACAK DEMEDİ DEMEYİN

15
19
yanıtYanıtla
Tüm 91 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title